Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ – ΤΑΥΡΟΣ - ΙΧΘΥΣ – ΛΕΩΝ

Ο πιο ερωτικός πόλεμος που έγινε ποτέ, ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΤΩΝ ΑΣΤΡΩΝ, συνεχίζεται στον ΑΝΤ1 την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ!


Τα ζώδια συναντιούνται στη μοναδική αστρολογική κωμωδία της ελληνικής τηλεόρασης και σχηματίζουν τους πιο σέξι κι εκρηκτικούς συνδυασμούς!

Ένας Αιγόκερως, ένας Ταύρος, ένας Ιχθύς και ένας Λέων ανακαλύπτουν το άλλο μισό του… άλλου μισού τους σε ένα απολαυστικό διπλό… Κρητικό επεισόδιο!

Ο Αιγόκερως Αλέξανδρος (Ορέστης Τζιόβας) πάει στη Κρήτη, για να γνωρίσει στους γονείς του τη γυναίκα που θέλει να παντρευτεί, την ‘ταυρίνα’ Αφροδίτη (Κατερίνα Τσάβαλου). Ο πατέρας του (Δημήτρης Μαυρόπουλος) τη βρίσκει πολύ καχεκτική και ορίζει τους γάμους εσπευσμένα νομίζοντας ότι η νύφη του είναι έγκυος.

Τότε φτάνουν στο νησί και τα αδέλφια των μελλόνυμφων. Η Μελίνα (Πατρίτσια Μίλικ Περιστέρη), αδελφή της Αφροδίτης, είναι μια φιλόδοξη λιονταρίνα και είναι «γιάπισσα» όπως ο Αλέξανδρος. Από την άλλη ο Πάτροκλος (Σταύρος Σβίγκος), αδελφός του Αλέξανδρου, είναι ένας επαναστάτης Ιχθύς, ιδεολόγος όπως η Αφροδίτη! Οι… χιαστί γνωριμίες θα καταλήξουν σε έρωτα του Αλέξανδρου με τη Μελίνα και του Πάτροκλου με την Αφροδίτη! Τι θα κάνουν οι γονείς και κυρίως ο πατέρας, όταν οι μελλόνυμφοι αποφασίσουν να ακυρώσουν το γάμο;

Ο αστρολόγος Γιώργος Πανόπουλος είναι πάντα παρών, για να προβλέπει, να εξηγεί και να λύνει όλες τις απορίες σας. Γιατί η σειρά εκτός από πλάκα, έχει και κύρος!

Ανακαλύψτε τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας και τι μπορεί να πάθετε αν μπλέξετε με λάθος ζώδιο, την Παρασκευή 25/2 στις 9 το βράδυ στον ΑΝΤ1.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...