Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Ο Γιάννης Λάτσιος ανοίγει τα χαρτιά του

Για το… μέλλον των εκπομπών του ΑΝΤ1 μίλησε ο Γιάννης Λάτσιος και είπε όσα μπορούσε, βέβαια,να πει ο άνθρωπος.

Ακόμα η σεζόν τρέχει οπότε όσα λιγότερα λες, τόσο καλύτερα. Πάντως με τον Χόλαντ τα έχουν μοιραστεί.

Εκείνος μίλησε για τα πρωινά, Παπαδάκη- 10 με 1 μαζί, ο Λάτσιος για x-factor, Ζέτα Μακρυπούλια και Σάκη Ρουβά.

Έχουμε και λέμε. Για το σώου τραγουδιού, το οποίο σήμερα τελειώνει, ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1 δήλωσε. «Επιθυμία είναι να υπάρξει x-factor 4. Είναι νωρίς ακόμα και είμαστε σε μια δύσκολη περίοδο. Το πρόγραμμα για του χρόνου δεν έχει παγιωθεί. Θα συζητηθούν όλα Μάιο-Ιουνίο για να αποφασιστεί», είπε και παραδέχθηκε  σε ότι αφορά τα νούμερα τηλεθέασης, οτι αν και είναι ένα πρόγραμμα με «άξιους συνεργάτες, που πήγε καλά», φέτος  «δεν  ήταν η καλύτερη χρονιά».

Τον Σάκη Ρουβά, τον έχει ξεχωρίσει. Τον αγαπά και τον θαυμάζει. «Βεβαίως τον Σάκη θα τον ήθελα για μόνιμο συνεργάτη στον ΑΝΤ1 και πιστεύω έχουμε το πεδίο και για άλλες συνεργασίες εκτός του x-factor», εκμυστηρεύτηκε.

Πάμε τώρα στην Ζέτα Μακρυπούλια, την οποία «μάλωσε» ότι… χάθηκε, όταν συναντήθηκαν στη σκηνή των βραβείων  «Άνδρες της χρονιάς», στην Κύπρο. «Η Ζέτα είναι συνεργάτης και είναι κοντά. Αυτά είναι αστεία της στιγμής. Μιλάμε με τη Ζέτα και έχουμε μιλήσει και πριν από την Κύπρο για το  Dancing», εξήγησε ο Γιάννης Λάτσιος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...