Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Πρωινά: Οι μεγάλες ανατροπές προκαλούν "αναταραχές" στα κανάλια!

Οι ανατροπές στα πρωινά συνεχίζονται με πολλά προγράμματα από αουτσάιντερ να θεωρούνται πλέον ισχυροί και ανίκητοι αντίπαλοι. 

Ο λόγος για την ξένη σειρά του STAR "Μαρία, Άγγελέ μου", η οποία κατά καιρούς ξεπερνάει στην "κούρσα" της τηλεθέασης την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τους Καραμεροχαριτάτους....

Αυτό αποτυπώνεται καθημερινά σχεδόν, με πιο πρόσφατο παράδειγμα τα χθεσινά νούμερα τηλεθέασης, τα οποία προκαλούν μεγάλες "αναταραχές" στις διοικήσεις των καναλιών. 

Πιο αναλυτικά λοιπόν, χτες αρκετά ανεβασμένοι φάνηκαν οι Καραμεροχαριτάτοι, με το δίδυμο του ΑΝΤ1 να σημειώνει 17% στο γενικό σύνολο, αλλά 12,5% στα νεανικά κοινά. Στα "πάνω" τους ήταν όμως και το ζευγάρι του MEGA σημειώνοντας 25% στο γενικό σύνολο. Η Ελένη Μενεγάκη μπορεί να είναι σταθερή στα χαμηλά της ποσοστά με 12,3%, αλλά στα νεανικά κοινά κατέχει ακόμη τον τίτλο της "βασίλισσας", αφού η AGB κατέγραψε 16,8%.

Η μεγάλη έκπληξη όμως παραμένει η σειρά που έχει επιλέξει το κανάλι της Κηφισιάς, αφού χτες ξεπέρασε τον "Καφέ" του ALPHA πλησιάζοντας σε απόσταση αναπνοής το δίδυμο του ΑΝΤ1. Για την ιστορία το "Μαρία, άγγελέ μου" σημείωσε 15,6% στο γενικό σύνολο και το 18,2% στο νεανικό κοινό.

Δηλαδή η φθηνή σειρά "Μαρία άγγελέ μου" απείλησε "ανοιχτά" Λιάγκα-Σκορδά και έθεσε εν αμφιβόλω τους παχυλούς μισθούς πολλών παρουσιαστών...

markos.tv

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...