Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

«Μπρούσκο» - Βαρβάρα Λάρμου: «Η Αναστασία τρέφει έντονο πάθος για τον Ματθαίο»

Η ηθοποιός που υποδύεται την Αναστασία, αδελφή του Αποστόλη Τότσικα στο «Μπρούσκο» μιλάει για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1.


Κατάγεται από την Κύπρο αλλά υποδύεται μία κοπέλα από την Κρήτη, σε ένα από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της χρονιάς. Ο λόγος για την Βαρβάρα Λάρμου, η οποία υποδύεται την Αναστασία, την αδελφή του Αποστόλη Τότσικα, στο Μπρούσκο, την καθημερινή σειρά του ANT1.


Η ηθοποιός μίλησε για τις ομοιότητες που έχει με τον ρόλο που υποδύεται, ενώ έκανε και μερικές αποκαλύψεις που αφορούν στην σχέση της τηλεοπτικής Αναστασίας με τον Ματθαίο. Άραγε λειτουργεί στη ζωή της όπως η Αναστασία;

«Σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσα να λειτουργήσω κατά αυτόν τον τρόπο. Θεωρώ πως όλη αυτή η αρνητική ενέργεια του να μη συγχωρείς τον άλλο και να θέλεις να τον εκδικηθείς, γυρίζει πίσω σε σένα. Είναι μια ψυχοφθόρα διεργασία. Η Αναστασία τρέφει έντονο πάθος για τον Ματθαίο. Και αυτό εκφράζεται μέσα από την αυτοκαταστροφική της τάση. Το μίσος της, ουσιαστικά, είναι ένας συγκαλυμμένος πόνος που πηγάζει από την έντονη αγάπη της. Επιπλέον, αισθάνεται ντροπή και θεωρεί όσα βίωσε ως την υπέρτατη προδοσία, γι’ αυτό και δεν τον συγχωρεί. Πιστεύω πως αν δεν κατακλυζόταν από όλα αυτά τα πάθη, θα μπορούσε να τον συγχωρέσει.», δήλωσε σε συνέντευξή της στο Down Town Κύπρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...