Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

"Just the two of us":Προλαβαίνουν? Τι απάντηση έδωσε η Μακρυπούλια?

Είναι γνωστό ότι το Mega σκοπεύει να βγάλει κάπου μέσα στο Μάρτιο το δεύτερο κύκλο του "Just the two of us".Μάλιστα σε αυτό το concept δίνουν προτεραιότητα στo κανάλι των Μεοσογείων,διότι θεωρούν ότι επειδή το έχουν δουλέψει και στο παρελθόν θα το κάνουν με μεγαλύτερη ευκολία από κάποιο άλλο.Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση που δεν τους προλάβει ο χρόνος δεν θα βγει φέτος το show που προγραμματίζει να βγάλει το κανάλι με τη Σμαράγδα Καρύδη.


Τι συμβαίνει όμως με τις προετοιμασίες του "Just the two of us"?


Τα πράγματα δυστυχώς πάνε με πολύ αργούς ρυθμούς.Συγκεκριμένα ο παρουσιαστής ακόμα αγνοείται.Ο Γιώργος Καπουτζίδης αρνήθηκε λόγω υποχρεώσεων,ενώ πρόταση όπως έχουμε σας έχουμε ξαναπει έχει γίνει στη Ζέτα Μακρυπούλια.

Οι πληροφορίες όμως θέλουν τη γνωστή παρουσιάστρια να μην έχει δώσει ακόμα τη δική της απάντηση,κρατώντας εδώ και σε κάποιες μέρες τους ανθρώπους του Mega στην αναμονή.Η Ζέτα δεν θα ήθελε να κάνει κάτι παρόμοιο με αυτό που έκανε τρία χρόνια στον Ant1,αλλά να εξελιχθεί τηλεοπτικά.

Το χρονικό περιθώριο που θα πρέπει ωστόσο να δώσει την απάντηση της λήγει σε περίπου 5 ημέρες.Απο εκεί και πέρα αν η τελική απάντηση είναι αρνητική πρέπει να προσπαθήσουν να κάνουν τη μεγάλη έκπληξη.Ερωτηματικό,αλλά όχι τόσο μεγάλο σαν και αυτό του κεντρικού παρουσιαστή αποτελεί και ο άνθρωπος που θα καλύψει τα backstage.Η Δούκισσα Νομικού που βρισκόταν σε αυτό το ρόλο βρίσκεται τα τελευταία τρία χρόνια στον Ant1.Σε αυτό το σημείο να σας θυμίσουμε ότι σε αυτό το show ο παρουσιαστής των backstage έχει μεγαλύτερο ρόλο από τον αντίστοιχο στο "Dancing with the stars".Καλοσωρίζει,αποφωνεί,κάνει σπικάζ στα video και συμμετέχει σε διάφορες guests εμφανίσεις με celebrities.Αυτό καθιστά τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα.

Όσον αφορά την κριτική επιτροπή όπως αποκαλύπτει και η ίδια δεν έχουν δεχθεί απολύτως καμία πρόταση.Αυτό μπορεί να σημαίνει δύο πράγματα.Το πρώτο μπορεί να είναι ότι απλά περιμένουν να κλείσει ο παρουσιαστής για να συνεχίσουν στις υπόλοιπες προτάσεις,ενώ το δεύτερο είναι ότι μπορεί να επιθυμούν άλλη κριτική επιτροπή για το δεύτερο κύκλο της εκπομπής.

Τέλος ούτε για τους παίκτες υπάρχει κάποια προσέγγιση. Προφανώς για να αρχίζει το μεγάλο show να ετοιμάζεται πρέπει να γνωρίζουν το ποιος θα είναι παρουσιαστής.

Λέτε να προλάβουν εκεί στο Mega?

tvnea.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...