Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Δούκισσα Νομικού: Η πιο hot Ελληνίδα στο «πλευρό» του Θέμου

Την ωραιότερη γυναίκα της Ελλάδας, η οποία συγκαταλέγεται και στις ωραιότερες του πλανήτη, έχει στο «πλευρό» του ο Θέμος Αναστασιάδης, για δεύτερη χρονιά στον Ant1.


Ο λόγος για τη Δούκισσα Νομικού της οποίας η ομορφιά, εκτός από το ελληνικό κοινό, αναγνωρίστηκε και από το αμερικανικό Esquire και ψηφίστηκε μέσα στις 45 πιο sexy γυναίκες παγκοσμίως.


Το γνωστό αντρικό περιοδικό με διεθνές κύρος, ζήτησε από τους αναγνώστες του να ψηφίσουν την πιο sexy γυναίκα της πατρίδας τους και φυσικά οι Έλληνες αποθέωσαν την παρουσιάστρια που συμμετέχει στο «ΟΛΑ Τρέλα» και κάθεται δίπλα στον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη, λίγο μετά τα μεσάνυχτα.

Η φωτογραφία της Ελληνίδας καλλονής και πρώην Σταρ Ελλάς, φιγουράρει, λοιπόν, ανάμεσα στις «45 Photos of the International Women We Love» της αμερικανικής έκδοσης του Esquire, δίπλα στην εκπρόσωπο του Ηνωμένου Βασιλείου… Kate Moss.

Η είδηση έγινε γνωστή από την ίδια τη Δούκισσα, καθώς αναρτήθηκε στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως φαίνεται πάντως το γνωστό μοντέλο βρίσκεται στην καλύτερη επαγγελματική του περίοδο, καθώς εκτός από την συμπαρουσίαση με τον Θέμο Αναστασιάδη και τον Βαγγέλη Περρή στο «ΟΛΑ Τρέλα», εμφανίζεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες και κάθε Κυριακή, αφού παρουσιάζει με πολύ μεγάλη επιτυχία το σόου χορού «Dancing with the stars 4».

Αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται στα τηλεοπτικά πρόσωπα που ξεχώρισαν κατά τη διάρκεια του 2013 και όπως όλα δείχνουν, η ίδια βρίσκεται μόνο στην… αρχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...