Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

VIDEO - Ο Μάνος Παπαγιάννης έχει… ιδιαίτερα καλές σχέσεις με την πεθερά: Κοιμήθηκα με την πεθερούλα μου

Μπορεί οι περισσότεροι άνδρες να μην έχουν και τόσο καλή σχέση με την πεθερά τους αλλά ο Μάνος Παπαγιάννης κάνει την διαφορά καθώς εξομολογήθηκε στο Πρωινό mou ότι κοιμήθηκε με την πεθερούλα του και είναι πολύ τυχερός γι αυτό.


Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού έμειναν άφωνοι από την εξομολόγηση του Μάνου Παπαγιάννη κατά τη διάρκεια της εκπομπής τους.


Ο ηθοποιός εκμυστηρεύτηκε ότι έχει κοιμηθεί με την πεθερά του αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Πρέπει να είμαι από τους λίγους γαμπρούς στον κόσμο που έχει κοιμηθεί μαζί με την πεθερά του. Είναι τρομερό αυτό το πράγμα και μάλιστα της είπα εγώ να έρθει».

Ο Μάνος Παπαγιάννης περιέγραψε και το βράδυ όπου συνέβη το περιστατικό καθώς γύρισε στο σπίτι και βρήκε την μικρή του κόρη να κοιμάται μαζί με την γιαγιά της: «Κοιμόταν με τη μικρή και σηκώθηκε, αλλά της είπα "κάτσε εκεί να κοιμηθούμε παρέα". Κοιμήθηκα αγκαλίτσα με την πεθερούλα μου». Ο ηθοποιός δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι μπορεί να ακούγεται κάπως η συγκεκριμένη εξομολόγηση και έσπευσε να διευκρινίσει ότι υπάρχουν αγνές προθέσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...