Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2014

Έξαλλος ο Μουτσινάς «πλακώθηκε» με τον Καλημέρη για το κόψιμο της εκπομπής του στον Alpha

Η βραδινή εκπομπή του παρουσιαστή του Alpha ολοκληρώνει τον κύκλο της την επόμενη Τρίτη


 Οι φωνές του παρουσιαστή ακούστηκαν σε όλο το κτίριο και οι δύο άνδρες φαίνεται ότι αντάλλαξαν βαριές κουβέντες.

Μάλιστα, κυκλοφορούν ήδη σενάρια για το εάν θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν να βρίσκεται στο δυναμικό του καναλιού της Κάντζας…


Ο Νίκος Μουτσινάς απέδειξε ότι εκτός από απογευματινός τύπος, μπορεί να γίνει και βραδινός, αφού με το καυστικό χιούμορ του σχολίασε την επικαιρότητα, ενώ υποδέχτηκε μέσα σε τρεις μήνες μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής show biz, συμπεριλαμβανομένου της Ελένης Μενεγάκη, του Τζώνη Καλημέρη, της Καίτης Γαρμπή και άλλων.

Ωστόσο, το Νικ Ο’ Κλοκ, ολοκληρώνεται την ερχόμενη Τρίτη, αφού παρουσιαστής και κανάλι είχαν συμφωνήσει ο κύκλος των εκπομπών για φέτος να μην ξεπεράσει τις 16.

Ο κόσμος που θα συντονιστεί στις 25 Φεβρουαρίου στις 22:30 στον Alpha, θα δει μία εντελώς διαφορετική εκπομπή από τις προηγούμενες, με εκπλήξεις και ανατροπές, μιας και ο Νίκος Μουτσινάς είναι γνωστός, τόσο για το χιούμορ του, όσο και για τον… αυθορμητισμό του. Κι αν νομίζετε ότι ξέρετε την ροή της εκπομπής, κρατήστε μία… «πισινή».

Η πρώτη προσπάθεια του παρουσιαστή και ηθοποιού να μας ψυχαγωγήσει το βράδυ ολοκληρώνεται με επιτυχία την ερχόμενη Τρίτη, ενώ οι φανατικοί του Νίκου Μουτσινά, μπορείτε να συνεχίσετε να τον βλέπετε να σχολιάζει όλα όσα συμβαίνουν καθημερινά στο Δέστε τους.

exedra.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...