Τετάρτη, 19 Φεβρουαρίου 2014

Τσιμιτσέλης-Κοντογεώργη μιλούν για τις πιο δύσκολες σκηνές στο «Κάτω Παρτάλι»!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Νάντια Κοντογεώργη μιλούν για τις πιο δύσκολες στιγμές που έχουν ζήσει μέχρι στιγμής στο «Κάτω Παρτάλι».


Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης είπε στο περιοδικό ΟΚ: «Σε γενικές γραμμές εγώ έχω δυσκολευτεί λιγότερο από τους υπόλοιπους ίσως επειδή είμαι εξοικειωμένος με τα ζώα και τη φύση. Μέχρι στιγμής έχουν πέσει από γαϊδούρι ο Μίνως θεοχάρης και η Νάντια, ενώ στο ίσωμα έχουν πέσει ο Τάσος Χαλκιάς και η Βασιλική Τρουφάκου».

Ενώ η Νάντια τόνισε: «όταν έχεις γύρισμα με ζώα, πρέπει να προσαρμόζεσαι στον χαρακτήρα τους, κάτι που δεν είναι καθόλου εύκολο. Στη συγκεκριμένη σειρά, επειδή οι περισσότερες σκηνές είναι σε εξωτερικούς χώρους, ήμουν τυλιγμένη συνέχεια με το παλτό, το οποίο έβγαζα λίγο πριν ακουστεί το "Πάμε"! Αν κυκλοφορούσα με τα φορεματάκια που φοράει η Βίβιαν, θα είχα αρρωστήσει. Τον Γιάννη λυπόμουν περισσότερο που ανέβασε 39 πυρετό από το κρύο».

Και τόνισε ο Γιάννης: «Το χειρότερο ήταν όταν σε μία σκηνή με έγλειφαν ταυτόχρονα μία αγελάδα και μία Ρωσίδα. Επειδή αγελάδα ήταν δύσκολο να βρούμε, με φιλούσε μία γλώσσα που είχαμε πάρει από το κρεοπωλείο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...