Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μια ηθοποιός και μια τηλεπαρουσιάστρια εξομολογούνται τα πάντα στην Αννίτα

Σε μια τηλεόραση… εκτός ορίων η Αννίτα συναντά τα… επείγοντα περιστατικά του Σαββατοκύριακου σε ένα group therapy για τα μικρά και τα μεγάλα της ζωής!


Η εκπομπή «Αννίτα SOS» έρχεται στoν Alpha για να ανοίξει γραμμή επικοινωνίας, να δώσει απαντήσεις σε ερωτήματα, να αναζητήσει δρόμους σε αδιέξοδα, να φέρει κοντά ανθρώπους που εκπέμπουν  στην ίδια συχνότητα και να εστιάσει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής.


Το Σάββατο  22 Φεβρουαρίου, στις 17:00, η Αννίτα φιλοξενεί στην εκπομπή μια από τις ωραιότερες γυναίκες που έχουν περάσει ποτέ από τον Ελληνικό Κινηματογράφο. Η  αγαπημένη  ηθοποιός,  που στο πέρασμα της έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί, σε μια εξομολόγηση ζωής.

Την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, στις 17:00, στο πλατό της εκπομπής φιλοξενείται μια κυρία της ενημέρωσης, η οποία συνεργάστηκε ως κεντρική παρουσιάστρια ειδήσεων με τους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η αγαπημένη παρουσιάστρια και δημοσιογράφος, με τα ωραιότερα μάτια της ελληνικής τηλεόρασης σήμερα, με αφοπλιστική ειλικρίνεια, παραδέχεται τα λάθη της, συγχωρεί  τους  ανθρώπους που την πλήγωσαν  και αποκαλύπτει τα πάντα για τη ζωή της.

«Αννίτα SOS», με την Αννίτα Πάνια: Εκεί που τελειώνουν τα «πρέπει», αρχίζει η Αννίτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...