Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

“Σε πλήρη σύνθεση”

“Σε πλήρη «σύνθεση» η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ από τη Δευτέρα 30 Αυγούστου αφού επιστρέφει και ο Δημήτρης Οικονόμου όπου μαζί με το Βασίλη Λυριτζή καθημερινά από τις 6.00  έως και τις 10.00 το πρωί παρουσιάζουν την «Πρώτη γραμμή».
Η «Πρώτη Γραμμή με αμεσότητα, εγκυρότητα, πλουραλισμό , χωρίς κραυγές και προσπάθεια εντυπωσιασμού θα συνεχίσει να ενημερώνει τους πολίτες για τα όσα συμβαίνουν – μικρά και μεγάλα – στην πολιτική, την οικονομία, την κοινωνία και βέβαια τον αθλητισμό.
Πλούσια, μαχητική, δυνατή, σύγχρονη με πολλά ρεπορτάζ και απευθείας συνδέσεις.
Όλα όσα πρέπει να γνωρίζει ο πολίτης πριν ξεκινήσει την ημέρα. Από τις 6.00 μέχρι και τις 10.00 οι δύο δημοσιογράφοι θα δίνουν με το δικό τους χαρακτηριστικό τρόπο όλη την ειδησεογραφία της ημέρας.
«Πρώτη γραμμή» με το Βασίλη Λυριτζή και το Δημήτρη Οικονόμου  καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 6.00 έως και τη 10.00 το πρωί.
Η ενημέρωση στο ΣΚΑΪ καθημερινά ξεκινά από τις 5.30 το πρωί με «Τα Νέα του ΣΚΑΪ» ακολουθεί η «Πρώτη γραμμή» στις 6.00 και στις 10 την σκυτάλη παίρνει το «ΣΚΑΪ τώρα» με την Πόπη Τσπανίδου μέχρι και τη 1.00 το μεσημέρι.
Ακολουθεί στις 18.00 το ωριαίο ενημερωτικό μαγκαζίνο και φυσικά στις 21.00 το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού με τη Σία Κοσιώνη.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...