Δευτέρα 23 Αυγούστου 2010

Τσουνάμι... εξελίξεων στη TV!

Επιστρέφουν και καταστρώνουν σχέδια για την νέα τηλεοπτική σεζόν οι περισσότεροι παρουσιαστές.

Η νέα τηλεοπτική σεζόν πλησιάζει και αναμένεται να δοθεί πραγματική μάχη. Η Ελένη Μενεγάκη  που είδε την σεζόν που φεύγει να έχει πέσει από τον θρόνο της, τα αλλάζει όλα.

Η Ελένη Μενεγάκη μετά τα ψώνια των τελευταίων ημερών από αύριο πιάνει δουλειά για το πρωινό που θα παρουσιάσει φέτος. Μπορεί μαζί με τον Ματέο να έκαναν αγορές στο κέντρο αλλά το μυαλό της ήταν στην πρώτη σύσκεψη της Δευτέρας και στις αλλαγές που θα κάνει. Όπως πχ. το πάνελ, το αν ο Νίκος Μουτσινάς θα συνεχίσει τις φιλικές συμμετοχές. Ο σκηνοθέτης, εξάλλου, άλλαξε και αυτός καθώς ο Μεγακλής Βιντιάδης δεν θα κάτσει στο κοντρόλ.

Σάκης Ρουβάς επί… δύο αναμένεται στο Μαρούσι καθώς εκτός από την παρουσίαση του X-Factor 3, οι υπεύθυνοι του καναλιού έχουν προτείνει στον τραγουδιστή να πρωταγωνιστήσει σε τηλεοπτική σειρά. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται μετά το τραγούδι, τον κινηματογράφο και την σχεδίαση ρούχων να δούμε τον Σάκη Ρουβά και σε σήριαλ.

Ο Νίκος Παπαδάκης, εξάλλου, φαίνεται ότι επιστρέφει στα παλιά του λημέρια και την νυχτερινή ζώνη του Σαββάτου ενώ πρόσφατα δέχθηκε και πρόταση για εκπομπή στο ραδιόφωνο κάτι που σκέπτεται πολύ σοβαρά.

Ο Θοδωρής Αθερίδης, τέλος, σύμφωνα με τα σενάρια που πάντα δίνουν και παίρνουν τέτοια εποχή, συζητάει με την κρατική τηλεόραση για την παρουσίαση ενός τηλεπαιχνιδιού γνώσεων που θα προβάλλεται κάθε εβδομάδα.

Τα σενάρια λοιπόν μέχρι να αρχίσει η τηλεοπτική σεζόν θα δίνουν και θα παίρνουν…. STAR.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...