Τρίτη 24 Αυγούστου 2010

«NOVA DREAM GAME» ΜΕ ΕΛΛΑΔΑ-ΗΠΑ

Φιλικός αγώνας μπάσκετ, η πρώτη μετάδοση σε high definition, ζωντανά και αποκλειστικά στα κανάλια της Νova.
Λίγες μέρες  πριν το μεγάλο «ραντεβού» του 16ου Μουντομπάσκετ στην Τουρκία, η Εθνική Ελλάδος θα αντιμετωπίσει την Dream Team των ΗΠΑ, την Τετάρτη 25 Αυγούστου στις 19:00, σε ένα σπουδαίο φιλικό αγώνα, ο οποίος θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα αποτελέσει την πρώτη High Definition μετάδοση στη χώρα.
Η ζωντανή  κάλυψη του «Nova Dream Game» θα ξεκινήσει στις 17:00 στα κανάλια nonasports HD και novasports1, με την παρουσίαση των παικτών που αγωνίζονται, τους άσους της Εθνικής Ελλάδος και τους αστέρες του Αμερικάνικου Πρωταθλήματος ΝΒΑ. Στις 18:00, λίγο πριν την έναρξη του μεγάλου φιλικού αγώνα, από το ειδικά διαμορφωμένο στούντιο στο ΟΑΚΑ, θα προβληθεί το pre game show με παρουσιαστή το Γιώργο Συρίγο και καλεσμένο τον προπονητή Ηλία Ζούρα. Στις 19:00 τη σκυτάλη παίρνει ο Δημήτρης Καρύδας για την ζωντανή μετάδοση του «Νova dream game» με σχολιασμό από τον Φίλιππο Συρίγο. Στο ζωντανό ρεπορτάζ θα είναι οι δημοσιογράφοι, Νίκος Παπαδογιάννης, Νικήτας Αυγουλής, Τζούλια Κοφίτσα και Γιάννης Ψαράκης, οι οποίοι θα μεταφέρουν όλες τις τελευταίες ειδήσεις από τον αγώνα. Αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα, θα ακολουθήσει η εκπομπή post game show με σχόλια και αποκλειστικά ρεπορτάζ για όλα τα παραλειπόμενα.
Η μεγάλη γιορτή του μπάσκετ, θα καλυφθεί με 20 HD κάμερες. Οι 11 από αυτές, μαζί με 1 γερανό super techno και 2 καλάμια θα βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, 3 στο ειδικά διαμορφωμένο στούντιο και από μία στο κέντρο τύπου, στo χώρο vip και στη μεικτή ζώνη.
Αξίζει να σημειώσουμε ότι η Νova, σε συνεργασία με τα 129 Καταστήματα Forthnet, το THE MALL ATHENS, τα TGI Fridays και 160 περίπου καφέ σε όλη την Ελλάδα, θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους που θέλουν να δουν την πρώτη μετάδοση σε High Definition και να έχουν την εμπειρία του τηλεοπτικού υπερθεάματος, να παρακολουθήσουν το «Nova Dream Game» σε HD τηλεοράσεις. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν τα σημεία προβολής στο www.nova.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...