Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

«Μαρία, άγγελέ μου»: Με αγάπη από τη Λατινική Αμερική

Το ζευγάρι που έρχεται από τη Λατινική Αμερική έφερε τα πάνω κάτω στην πρωινή ζώνη. Τόσο η Ελένη Μενεγάκη όσο και το αντρικό δίδυμο του ANT1 Σπύρος Χαριτάτος και Γιώργος Καραμέρος αρκετές ημέρες της εβδομάδας βλέπουν την πλάτη της latin σειράς «Μαρία, άγγελέ μου».

Η επιτυχία της σειράς του Star οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στη γοητευτική και sexy «Μαρία» και τον ξανθό «Χουάν Μιγκέλ». Ποιό είναι  το ζευγάρι που έχει καταφέρει να γοητεύσει το ελληνικό κοινό και χαρίζει στη σειρά μέχρι και τη δεύτερη θέση στον πίνακα τηλεθέασης;

Η Maite Perroni που υποδύεται τη Μαρία είναι μία από τις ομορφότερες ηθοποιούς της γενιάς της. Ηταν μόλις 11 ετών, όταν η οικογένειά της μετακόμισε από την πόλη του Μεξικού στη Γουαδαλαχάρα. Η Maite σπούδασε υποκριτική και τραγούδι, και έχει λάβει μέρος σε πολλές θεατρικές παραστάσεις, αφού είναι από τις περιζήτητες ηθοποιούς.

Για δύο χρόνια συμμετείχε σε έναν διαγωνισμό χορού, τον πρώτο χρόνο ως διαγωνιζόμενη και τον δεύτερο ως παρουσιάστρια. Είναι αρραβωνιασμένη και σύντομα ετοιμάζεται να παντρευτεί. Η Maite είναι πολύ δημοφιλής και δέχεται βροχή από προτάσεις προκειμένου να φωτογραφηθεί για το εξώφυλλο διάσημων περιοδικών και να φιλοξενηθεί σε τηλεοπτικές εκπομπές.

Χιλιάδες γυναικείες καρδιές όμως έχουν σκιρτήσει για τον «Χουάν Μιγκέλ», κατά κόσμον Γουίλιαμ Λεβί Γκουτιέρεζ, που γεννήθηκε στην Αβάνα της Κούβας στις 29 Αυγούστου του 1980. Σε ηλικία 15 ετών έφυγε από τη γενέτειρά του αναζητώντας μια καλύτερη ζωή στην Καλιφόρνια, όπου σπούδασε οικονομικά. Φαίνεται όμως ότι το μικρόβιο της ηθοποιίας υπήρχε μέσα του κι έτσι σπούδασε υποκριτική στο Λος Αντζελες και το Μεξικό.

Εκανε την πρώτη του εμφάνιση σε δύο παραστάσεις το 2002 και από τότε έχει εμφανιστεί σε διάφορες τηλενουβέλες αλλά και σε θεατρικές παραστάσεις στο Πουέρτο Ρίκο. Το 2006 το ισπανικό περιοδικό «La Gente» τον ανέδειξε ως έναν από τους πενήντα πιο σέξι νέους. Ο Γουίλιαμ είναι παντρεμένος με τη Μεξικάνα ηθοποιό Ελίζαμπεθ Γκουτιέρεζ και έχουν αποκτήσει έναν γιο και μια κόρη. Αυτό όμως δεν τον εμποδίζει σε τίποτα να έχει ένα μεγάλο fan club και να απολαμβάνει συχνά ενδείξεις θαυμασμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...