Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Παν. Πετράκης "O κόσμος θέλει να βγούμε νικητές"

Λίγο πριν τη λήξη του μεγάλου τελικού του Just The 2 Of Us ο Παναγιώτης Πετράκης μίλησε στο «Super Star» για τους κριτές αλλά και τη δισκογραφική του δουλειά με την Ελένη Φουρέιρα…
Γράφει η Νάνσυ Θώδου

Αυτή την περίοδο ο Παναγιώτης Πετράκης δουλεύει στο θέατρο, κάνει πρόβες για το «Just the 2 Of Us» ενώ παράλληλα ετοιμάζει και τον πρώτο του προσωπικό δίσκο. «Τρέχω ασταμάτητα. Νιώθω σαν επισκέπτης όπου πάω. Επισκέπτομαι ένα μέρος για λίγο και φεύγω. Είναι ο πρώτος μου προσωπικός δίσκος. Γι’ αυτό και το 'χουμε αργήσει τόσο πολύ. Θέλω να με αντιπροσωπεύει απόλυτα. Θα υπάρχει και ένα ντουέτο με την Ελένη Φουρέιρα το οποίο θα κάνουμε και βιντεοκλίπ».
Είναι στόχος του η νίκη στο «Just the 2 Of Us»;
«Όλοι θα θέλανε να είναι νικητές. Δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ αλλά το συγκινητικό είναι που βλέπω τόσο κόσμο να θέλει να βγούμε νικητές».
Για την Ελένη Φουρέιρα: «Η εξωτερική εμφάνιση αντανακλά με τον καλύτερο τρόπο και την εσωτερική της ομορφιά. Είναι ένα γλυκύτατο πλάσμα, χωρίς εγωισμούς. Η συνεργασία μαζί της ήταν εκπληκτική».
Για την κριτική επιτροπή: «Δεν είμαστε το αγαπημένο τους ζευγάρι, ποτέ δεν ήμασταν. Η κριτική απέναντί μας ήταν πιο σκληρή από οποιοδήποτε άλλο ζευγάρι αλλά καλά έκαναν γιατί κρίνεις διαφορετικά όταν δεν έχεις να κάνεις με ερασιτέχνες».

http://www.insterea.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...