Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

Πέρασαν στον τελικό Πέτράκης - Μπεκατόρου

Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο ημιτελικός του ριάλιτι «Justthetwoofus», καθώς τα τρία διαγωνιζόμενα ζευγάρια από την αρχή του show ήταν πολύ κοντά στη βαθμολογία.

Αν και ο Παναγιώτης Πετράκης με την Ελένη ξεχώριζαν ελαφρά στους δύο πρώτους γύρους, στον τρίτο βρέθηκαν σχεδόν όλου μαζί με μικρή διαφορά. Έτσι στην τελική βαθμολογία ο Π. Πετράκης συγκέντρωσε 113 βαθμούς, η Μαρία Μπεκατόρου με τον Χρήστο 107 και ο Δημήτρης με την Αμαρυλλίς 105.

Ανατροπές δεν υπήρξαν από την ψηφοφορία των τηλεθεατών, αλλά μέχρι να ανακοινωθεί έσπασαν καρδιές και όπως άφησε να εννοηθεί ο παρουσιαστής Γ. Καπουτζίδης και στις προτιμήσεις του κοινού οι διαφοροποιήσεις ήταν πολύ μικρές.

«Έχουμε εδώ τα τρία μας μετάλλια, απλά ακόμα δεν ξέρουμε το χρώμα» είπε ο Γ. Καπουτζίδης, ανακοινώνοντας ότι ούτε ο ίδιος γνωρίζει το ζευγάρι που θα αποχωρήσει γιατί όπως είπε δεν θα μπορούσε να τους κοιτάξει στα μάτια.

«Σε ευχαριστώ Παναγία μου που έφτασα ως εδώ και γνώρισα τόσο αξιόλογους ανθρώπους» έλεγε και ξαναέλεγε η Μαρία Μπεκατόρου και όπως σχολίασε και ο παρουσιαστής τα σταυροκοπήματά της έπιασαν τόπο, αφού τελικά πέρασε στον τελικό της επόμενης Κυριακής.

Σε ότι αφορά τον αντίπαλό της στον τελικό, τον Π. Πετράκη, όπως ανακοινώθηκε και από την εκπομπή άλλαξε μέχρι και η ώρα της παράσταση στο θέατρο όπου εμφανίζεται για να μπορέσει να είναι στο show.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...