Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΝΤ1: «Κανένας δεν θα καθίσει στη θέση της Δανδουλάκη»

Σε πυρετό προετοιμασίας βρίσκονται στον ΑΝΤ1 ενόψει της καινούργιας τηλεοπτικής σεζόν. Είναι αλήθεια πως από τον επόμενο μήνα το κανάλι του Αμαρουσίου θα έχει ένα πολύ γεμάτο πρόγραμμα και το μόνο που απομένει είναι να δούμε… την ποιότητά του.


Ένα από τα… στανταράκια στο οποίο ποντάρουν για τηλεθέαση είναι και ο τέταρτος κύκλος του «Dancing with the stars» που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου. 

Και μπορεί αυτή τη βδομάδα να είναι η κρίσιμη συνάντηση του διευθυντή προγράμματος Γιάννη Λάτσιου με τη Ζέτα Μακρυπούλια, αλλά όπως σας έγραψα και χθες αποκλειστικά από το Newsit, δεν αποκλείεται τελικά μετά την απόφαση της «Ελληνική Θεαμάτων» η κυριακάτικη παράσταση «Sugar –Μερικοί το προτιμούν καυτό» στην οποία θα πρωταγωνιστήσει η Ζέτα να δίνεται στις 6 το απόγευμα, η ηθοποιός να προλαβαίνει να πηγαίνει στο στούντιο για να παρουσιάζει το talent show.

Ωστόσο, εκτός από την εκκρεμότητα με την παρουσιάστρια πρόβλημα υπάρχει και με την Κάτια Δανδουλάκη που μπορεί στον προηγούμενο κύκλο του DWTS να κάθισε στην κριτική επιτροπή, αλλά φέτος εκτός από τη θεατρική παράσταση έχει γυρίσματα και για τη σειρά του MEGA «Το σπίτι της Έμμας» και για τη σειρά «Το βαλς των δώδεκα θεών» του ΑΝΤ1.

Απομένει λοιπόν ένα ραντεβού της σπουδαίας ηθοποιού με τον Γιάννη Λάτσιο για να δουν αν θα προλαβαίνει λόγω των υπόλοιπων επαγγελματικών υποχρεώσεών της να είναι και στο DWTS. Σε περίπτωση πάντως που η Κάτια Δανδουλάκη δεν είναι στο talent show, όπως μου τόνισε στέλεχος του σταθμού «κανένας δεν θα καθίσει στη θέση της»! Έτσι η κριτική επιτροπή θα είναι και πάλι -όπως παλαιότερα- τετραμελής και οι διαγωνιζόμενοι stars θα κρίνονται από τους Γιάννη Λάτσιο, Αλέξη Κωστάλα, Φωκά Ευαγγελινό και Γκαλένα Βελίκοβα.

Σίγουρα πάντως η παρουσία της Κάτιας Δανδουλάκη ήταν από τα συν του talent show, οπότε καλό και για τους τηλεθεατές, αλλά και για τον ΑΝΤ1 θα είναι να συνεχίσει να είναι στην κριτική επιτροπή.

Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...