Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στον Β' κύκλο του Karadayi!!! Διαβάστε ΕΔΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ!!!

Όλες τις εξελίξεις στον Β' κύκλο του Karadayi όπως τη διαβάζουμε στο TV σίριαλ!!!


Ο Μαχίρ χάνει τη μητέρα του και την αδελφή του

Η Φεριντέ μαθαίνει έξαλλη πως ο Τουργκούτ ήταν εκείνος που εισηγήθηκε να απολυθεί από το δικαστήριο η Μπαχάρ και η εισαγγελέας φροντίζει να τον βάλει σε τάξη. Στο μεταξύ, η Καντέρ βρίσκει κάποια σημαντικά έγγραφα που αποδεικνύουν την αθωότητα του Ναζίφ, ενώ η Φεριντέ σιγουρεύεται πια για τον έρωτα του Μαχίρ. Η Καντέρ και η Μαχπερί βρίσκουν τραγικό θάνατο.

Η Αϊτέν έτοιμη να πηδήξει από το παράθυρο

Η Καντέρ επισκέπτεται τον Ναζίφ για να του ζητήσει συγγνώμη, μιας και έμαθε την αλήθεια και ανακάλυψε πως και οι δύο έπεσαν θύματα του μίσους του πατέρα της. Την ίδια ώρα, η Αϊτέν δεν αντέχει τον πόνο του βιασμού της και επιχειρεί να πηδήξει από το παράθυρο. Την τελευταία στιγμή όμως ο γιατρός της τη σώζει και εκείνη ξεσπάει σε κλάματα. Από την αντίδρασή της καταλαβαίνει πως κάποιος τη βίασε και όταν τη ρωτάει, εκείνη ξεσπάει σε κλάματα. Ένας άγνωστος τηλεφωνεί στη Φεριντέ και της αποκαλύπτει πως ο Τουργκούτ ήταν εκείνος που εισηγήθηκε την απόλυση της Μπαχάρ, ενώ ο Μαχίρ έχει μια σημαντική εξέλιξη στην υπόθεση.

Τα αρχεία που αποδεικνύουν την αθωότητα του Ναζίφ

Ο Μαχίρ μαθαίνει από τον Ίμπο ότι ο Νετζντέτ έδωσε την εντολή να πυροβολήσουν τον Μαχίρ και ο τελευταίος ψάχνει να τον βρει. Στο μεταξύ, ο Νετζντέτ μαθαίνει από το γιατρό ότι η Αϊτέν έπεσε θύμα βιασμού και αμέσως πηγαίνει στο νοσοκομείο.

-Ποιος σου το έκανε αυτό, Αϊτέν; Ποιος τόλμησε να σε αγγίξει; Τα ξέρω όλα, μη σιωπάς! Θα έδινα και τη ζωή μου για εσένα. Θα κόψω το κεφάλι αυτού που σε πλήγωσε. Η Φεριντέ, που έχει μάθει για τον Τουργκούτ, θυμωμένη του λέει:

-Με απογοήτευσες ξανά και μου είπες ψέματα. Προσπάθησες να με προστατεύσεις με το να διώξεις την Μπαχάρ από τη δουλειά;

-Η Μπαχάρ είναι κάτω από την επίβλεψη των γκάνγκστερ και του Μαχίρ.

-Γιατί δεν μου είπες την αλήθεια; Από εδώ και στο εξής δεν θα ασχοληθείς ξανά με την καριέρα κανενός αν πρώτα δεν έχω ενημερωθεί! Στο μεταξύ η Καντέρ βρίσκει σημαντικά στοιχεία που είχε ο Σουλεϊμάν και που αποδεικνύουν ότι είχε μάθει για την ανάμειξη του Τουργκούτ με την παράνομη διακίνηση όπλων. Η Καντέρ τηλεφωνεί στη Σαφιγιέ και την ενημερώνει για το φάκελο που βρήκε παρά τις αντιρρήσεις της Μαχπερί. Ο Μαχίρ καταφέρνει να βρει τον Νετζντέτ:

-Τι θέλεις από εμένα και την οικογένειά μου; Είναι ο Ίμπο δικός σου; Απάντησε αλλιώς θα σε σκοτώσω.

-Δεν τον ξέρω! Ποτέ δεν θα σε πλήγωνα, Μαχίρ!

-Θα σε σκοτώσω, σ'το ορκίζομαι, του λέει ο Μαχίρ και φεύγει.

Οι αποδείξεις ενός δυνατού έρωτα!

Η Φεριντέ πηγαίνει στο σπίτι του Κώστα και θυμάται όλες τις καλές στιγμές που έζησε με τον Μαχίρ! Κάποια στιγμή όμως εκείνος φτάνει εκεί προτού η Φεριντέ προλάβει να φύγει. Έτσι κρύβεται πίσω από τις κουρτίνες. Η ίδια γίνεται μάρτυρας μιας μοναδικής στιγμής του Μαχίρ, ο οποίος, μην αντέχοντας να ζει μακριά από τη Φεριντέ, ξεσπάει σε κλάματα. Η Φεριντέ τον παρακολουθεί και κλαίει σιωπηλά. Κάποια στιγμή ο Μαχίρ ξαπλώνει να κοιμηθεί και παίρνει αγκαλιά του το πουκάμισο που φορούσε η Φεριντέ. Εκείνη τον βλέπει και καταλαβαίνει πως πράγματι την αγαπάει. Όταν φεύγει κρυφά από το σπίτι του Κώστα, σκύβει πάνω από τον Μαχίρ και αφήνει το δαχτυλίδι που της έδωσε. Το επόμενο πρωί εκείνος το βρίσκει και χαμογελάει. Την ίδια ώρα, η Μαχπερί πηγαίνει στο γραφείο της Φεριντέ για να της πει για το φάκελο που βρήκε η μητέρα της. Ωστόσο εκεί τη βρίσκει ο Τουργκούτ και η κοπέλα τού αποκαλύπτει τα πάντα, βάζοντας έτσι σε κίνδυνο τη ζωή όλων! Ο Τουργκούτ, για να μην αφήσει τη Φεριντέ να έρθει σε επαφή με την κόρη του Σουλεϊμάν, προτείνει στην εισαγγελέα να πάνε για φαγητό. Έτσι πάνε για φαγητό. Κάποια στιγμή ο Τουργκούτ πηγαίνει στο μπάνιο και ο Μαχίρ εμφανίζεται μπροστά στη Φεριντέ:

-Ο Τουργκούτ είναι εδώ και θα σε συλλάβει, του λέει η Φεριντέ.

-Βρήκα ποιος με πυροβόλησε! Είναι αυτός που έκλεψε το εμπορικό. Όλα ξεκίνησαν από εκείνη τη μέρα. Το όνομα του άνδρα είναι Ιμπραήμ, αλλά κάποιος τον σκότωσε. Πρόλαβε όμως να μου πει ότι ο Νετζντέτ ήταν εκείνος που του έδωσε την εντολή. Εκείνη την ώρα βγαίνει ο Τουργκούτ. Ο Μαχίρ τρέχει και ο Τουργκούτ βγάζει το όπλο να τον πυροβολήσει, αλλά η Φεριντέ μπαίνει μπροστά για να τον σώσει. Η Σαφιγιέ αποφασίζει να πάει η ίδια να πάρει τους φακέλους από την Καντέρ.

Το σοκ του Μαχίρ με το θάνατο της μητέρας του

Η Σαφιγιέ φτάνει στο σπίτι της Καντέρ, αλλά την ίδια ώρα άγνωστοι βάζουν φωτιά στο σπίτι. Την ίδια ώρα φτάνει και ο Μαχίρ, ο οποίος σπεύδει να σώσει τις δύο μητέρες του. Η Καντέρ καταφέρνει να βγάλει τη Μαχπερί έξω, χωρίς όμως η κοπέλα να καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή και μετά επιστρέφει στο φλεγόμενο σπίτι για να σώσει τη Σαφιγιέ, η οποία έχει λιποθυμήσει από τους καπνούς. Ο Μαχίρ που δεν ξέρει πού βρίσκονται, αρχίζει να φωνάζει τα ονόματά τους. Η Καντέρ μπαίνει ξανά μέσα, όμως ένα δοκάρι πέφτει στο κεφάλι της και ο Μαχίρ την παίρνει αγκαλιά για να τη βγάλει έξω. Η Καντέρ δεν θα αντέξει όμως και θα πεθάνει κοιτώντας το γιο της. Ο Μαχίρ στέκεται στο δρόμο σοκαρισμένος για τον οδυνηρό θάνατο της πραγματικής του μητέρας. Την ίδια ώρα, η Φεριντέ μαθαίνει από την Μπαχάρ για την επίσκεψη της Μαχπερί στο γραφείο της, ενώ όταν επιστρέφει στο σπίτι, μαθαίνει για τη φωτιά και για το θάνατο της Καντέρ.

-Πέθανε η μητέρα τού Μαχίρ. Έπιασε φωτιά στο σπίτι και πέθαναν μάνα και κόρη, της λέει ο Ορχάν. Η Φεριντέ αρχίζει να υποψιάζεται πως η φωτιά δεν ήταν ατύχημα και αποφασίζει να ερευνήσει σε βάθος την υπόθεση. Λέει στον αδελφό της:

-Η Μαχπερί ήρθε σήμερα για να με δει και να μου πει ότι η μητέρα της έχει κάτι να μου δώσει και αργότερα το σπίτι αυτής της γυναίκας καίγεται! Είναι σύμπτωση; Δεν ξέρω, ίσως να προσπαθούν να τους αποτρέψουν από το να έρθουν σ' εμένα. Με τον Μαχίρ βρήκαμε έναν άνδρα που ήθελε να μιλήσει μαζί μου και την ίδια μέρα πεθαίνει. Μετά ο Γκεβεζέ. Όταν έμαθα την ταυτότητα του Μαχίρ πίστεψα ότι ήταν μια κόντρα ανάμεσα στους γκάνγκστερ και τον Μαχίρ. Αλλά ο θάνατος της Καντέρ; Αν ο θάνατός της δεν είναι ατύχημα, τότε τα πράγματα είναι άσχημα, λέει η Φεριντέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...