Πέμπτη 12 Σεπτεμβρίου 2013

Ντορέττα Παπαδημητρίου: Θα γίνει...Αργύρης Αγγέλου στο νέο Dancing

Δεν θα έχει τελικά ρόλο κριτή στην κριτική επιτροπή του νέου Dancing with the stars, του ΑΝΤ1, όπως αρχικά είχε ακουστεί και γραφτεί η ηθοποιός Ντορέττα Παπαδημητρίου.


Η εντυπωσιακή καλλιτέχνιδα που κατάφερε και ήρθε 1η στο χορευτικό σώου του ΑΝΤ1 επιδεικνύοντας πραγματικά συναγώνιστες χορευτικές ικανότητες, αναμένεται στο καινούριο σώου που θα παρουσιάσει και πάλι η Ζέτα Μακρυπούλια να έχει το ρόλο του...Αργύρη Αγγέλου.

Δηλαδή όπως γράφει το περιοδικό Hello, η Ντορέττα Παπαδημητρίου θα υποδέχεται τους παίκτες αφ' ότου θα έχουν τελειώσει το live πρόγραμμα τους στα λεγόμενα backstage και θα μοιράζεται μαζί τους την αγωνία για το πώς τα πήγαν και φυσικά την βαθμολογία των κριτών. Έτσι η κριτική επιτροπή του επιτυχημένου σώου αναμένεται να μείνει ίδια (Αλέξης Κωστάλας, Γιάννης Λάτσιος, κάτια Δανδουλάκη και η Γκαλένα Βελίκοβα).

Στο μεταξύ για το μουσικό σώου που ετοιμάζει ο ΑΝΤ1 για τον προσεχή χειμώνα The Voice έχουν ακουστεί τα ονόματα της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή για την κριτική επιτροπή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...