Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου 2013

Αυτό είναι το νέο πρόγραμμα του Star! Πρεμιέρα τη Δευτέρα!

Διαβάστε αναλυτικά για όλες τις εκπομπές, το ανανεωμένο περιεχόμενό τους και τις νέες ώρες προβολής...


Το Star ανοίγει επίσημα τη νέα τηλεοπτική σεζόν από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου, με το νέο του πρόγραμμα να βγαίνει στον αέρα, έτοιμο να διεκδικήσει ένα μεγάλο κομμάτι από την τηλεοπτική πίτα. Από τις 10 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, το κανάλι θα εκπέμπει -κυρίως- ζωντανές εκπομπές για όλους.

Το νέο πρόγραμμα

10:00 LIVE U

Η Πόπη Τσαπανίδου θα φιλοξενεί τους αρμόδιους φορείς της δημόσιας ζωής για να συζητήσουν τα θέματα της δύσκολης επικαιρότητας, πάντα με επίκεντρο τον άνθρωπο. Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα μέρη της χώρας για να αναδείξουμε τους ανθρώπους, που μπορούν να γίνουν παράδειγμα για όλους μας και να μεταδώσουμε τον παλμό της επικαιρότητας αλλά και μια διαφορετική εικόνα της ελληνικής πραγματικότητας.

Στην 3ωρη ενημερωτική εκπομπή «Live U» μεγάλη σημασία θα έχει η συμμετοχή των τηλεθεατών μέσω του internet και η επικοινωνία τους με την Πόπη Τσαπανίδου, γιατί, όπως τονίζει και στο τρέιλερ της εκπομπής, «Εμείς μαζί».

Μέσα από τους προβληματισμούς και τις αγωνίες της καθημερινότητας, η Πόπη δίνει μία νότα αισιοδοξίας για το αύριο. Γιατί αυτά που μας ενώνουν είναι, ο τόπος μας, οι ομορφιές του, οι άνθρωποί του, οι αγωνίες μας για το αύριο, η ζωή μας, είναι αυτά, που έχουν αξία.

13:00 Μελέτησέ το!

Η Ελεονώρα Μελέτη σε νέο σκηνικό με στυλ μοντέρνο – pop. Στο πλατό θα δούμε το newsdesk, όπου η Ελεονώρα και οι συνεργάτες της, που θα εναλλάσσονται, μέσω tablets θα μας ενημερώνουν για τις τελευταίες εξελίξεις και για όλα τα επίκαιρα θέματα της εκπομπής. Στον λευκό καναπέ, η Ελεονώρα θα υποδέχεται τους ξεχωριστούς καλεσμένους της ενώ από ένα ειδικό stand, θα παρουσιάζει διάφορα θέματα και θα κάνει ζωντανές συνδέσεις.

Καλεσμένοι της πρώτης εκπομπής θα είναι η τραγουδίστρια Έλλη Κοκκίνου και ο ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης.
Η Έλλη Κοκκίνου θα απαντήσει σε όλες τις ερωτήσεις της Ελεονώρας. Η διάθεση της παρουσιάστριας είναι φέτος πολύ «παιχνιδιάρικη» και έχει σχεδιάσει να υποβάλει τη δημοφιλή τραγουδίστρια σε ξεκαρδιστικές διαδικασίες!

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης μιλάει στην Ελεονώρα Μελέτη για τη σύντροφο του, ηθοποιό Βάσω Λασκαράκη, τον επικείμενο γάμο τους και με ιδιαίτερη χαρά και ανυπομονησία για το μωρό τους, που το περιμένουν σε 2 περίπου μήνες. Μια εμφάνιση – έκπληξη θα κάνει στην εκπομπή, για να ευχηθεί στην Ελεονώρα «καλή τηλεοπτική σεζόν», ο ένας και μοναδικός Σάκης Ρουβάς.

14:45 ΦΜ LIVE

Με τη γνωστή τους χιουμοριστική διάθεση, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου, θα καλωσορίσουν τους τηλεοπτικούς τους φίλους στην πρεμιέρα τους, όπου και θα αποκαλυφθεί το ανανεωμένο τους σκηνικό αλλά και η εμπλουτισμένη δομή της εκπομπής.

Την Τρίτη 17/9 ο Φώτης και η Μαρία θα υποδεχτούν με ιδιαίτερη χαρά τη Σμαράγδα Καρύδη και μαζί τους θα περάσει όλες τις δοκιμασίες της εκπομπής.

16:45 ΜΙΛΑ

Σε ένα φωτεινό σκηνικό, που συνδυάζει τη high tech τεχνολογία με ξεχωριστές εικαστικές παρεμβάσεις, η Τατιάνα Στεφανίδου θα φιλοξενεί, τους τηλεοπτικούς της φίλους, που έρχονται να παρακολουθήσουν ζωντανά την εξέλιξη της εκπομπής και να συμμετέχουν με δικές τους παρεμβάσεις, ερωτήσεις και προτάσεις.

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Μίλα» και της Τατιάνας Στεφανίδου, (Δευτέρα 16/9 στις 16:45) θα είναι ο Λάκης Γαβαλάς.


18:45 Η Προδοσία

Η ιστορία μιας οικογένειας στην Κωνσταντινούπολη του 1960.

Η οικογένεια Ακαρσού είναι μια τυπική, πατριαρχική οικογένεια της εποχής, που δίνει σημασία στα ήθη, τα έθιμα αλλά και στην κοινωνική της εικόνα και αποδοχή. Ο Αλί Ακαρσού, είναι ο πατέρας και εργάζεται ως καπετάνιος. Ο γάμος του με την Τζεμιλέ του χάρισε 4 παιδιά, την Μπερίν, φοιτήτρια νομικής, την Αϊλίν και τον Μετέ, που πηγαίνουν στο λύκειο και τον ζωηρό 5χρονο Οσμάν.Αν και λείπει συνέχεια, η γυναίκα του, Τζεμιλέ, αδιαμαρτύρητα, φροντίζει η απουσία του να μη γίνει αισθητή και προσπαθεί να κρατάει τις ισορροπίες της οικογένειας.

Η ηρεμία της οικογένειας Ακαρσού ανατρέπεται όταν ο Αλί, σε ένα από τα ταξίδια του, γνωρίζει τη γοητευτική δανέζα Καρολίν. Νέα, ξανθιά, σαγηνευτική, είναι τόσο διαφορετική, που δεν μπορεί να αντισταθεί. Για πρώτη φορά στη ζωή του ο Αλί παραδίδεται στο πάθος, ξεχνώντας τα πάντα. Κερδίζει τον έρωτα της Καρολίν αλλά το τίμημα θα είναι μεγάλο. Ο Αλί επιστρέφει μετά από το μεγάλο του ταξίδι και παρόλο, που όλα φαίνονται τέλεια στην επιφάνεια, η άφιξη του προκαλεί μεγάλη αναστάτωση.

Η Τζεμιλέ ανακαλύπτει ένα ερωτικό γράμμα και από εκείνη τη στιγμή η ζωή της οικογένειας Αρκασού αλλάζει αμετάκλητα. Η παράνομη αυτή σχέση θα οδηγήσει σιγά – σιγά στη διάλυση της οικογένειας Αρκασού, με οδυνηρές συνέπειες για όλους. Τα γεγονότα, που θα ακολουθήσουν θα σημαδέψουν βαθιά τα μέλη της οικογένειας. Τα λάθη του παρελθόντος θα ορίσουν το μέλλον τους και θα ελπίζουν πως ο χρόνος, που θα κυλήσει, θα κλείσει τις ανοιχτές πληγές τους …

• Η σειρά ξεκίνησε στην Τουρκία στις 14 Σεπτεμβρίου 2010 και ολοκληρώθηκε στις 18 Ιουνίου 2013, μετά από 3 επιτυχημένες σεζόν.
• Προβάλλεται ήδη σε 21 χώρες : Βοσνία και Ερζεγοβίνη, Π.Γ.Δ.Μ., Αλβανία, Βουλγαρία, Αίγυπτο, Κουβέιτ, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, Κροατία, Σερβία, Μαυροβούνιο, Πακιστάν, Αλγερία, Αζερμπαϊτζάν, Κύπρο, Ιράν, Ισραήλ, Καζακστάν, Λίβανο, Μάλι, Ηνωμένα Εμιράτα.
• Έλαβε πολλά βραβεία και έσπασε τα ρεκόρ τηλεθέασης με μέσο όρο 25 – 30 εκατομμύρια τηλεθεατές κάθε εβδομάδα στην Τουρκία.


19:45 Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων

Το νέο δελτίο ειδήσεων του Star έχει κεντρική παρουσιάστρια τη Μάρα Ζαχαρέα και κεντρικό σχολιαστή τον Νίκο Χατζηνικολάου. Τη νέα πολύ δυνατή ομάδα του Star, αποτελούν οι Σταύρος Λυγερός, Κάτια Μακρή, Γιώργος Κουβαράς, Κώστας Στούπας. Στα παράθυρα του Star οι τηλεθεατές θα έχουν την ευκαιρία να δουν και τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλογλου, που έχει γράψει τη δική του τηλεοπτική ιστορία στο ρεπορτάζ και την έρευνα.

Στη νέα τηλεοπτική σεζόν, στόχος του καναλιού είναι να δοθεί αυξημένο "βάρος" στο πολιτικό και οικονομικό κομμάτι του δελτίου. Το δελτίο ειδήσεων του Star θα συνεχίσει όμως να καλύπτει όλες τις πτυχές της ενημέρωσης και τις ανάγκες των τηλεθεατών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...