Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Γιώργος Λιάγκας: Τι λέει για Κωστόπουλο, Mega, αλλά και το Πρωινό του στον ΑΝΤ1...



Πως και πως περιμέναμε την άποψη του Γιώργου Λιάγκα για την μετακίνηση του Πέτρου Κωστόπουλου στο Μεγάλο Κανάλι και συγκεκριμένα στην πρωινή ζώνη. Πράγματι ο πρώην παρουσιαστής του "Πρωινό mou", σχολίασε μέσα από την ραδιοφωνική του εκπομπή στον ραδιοφωνικό σταθμό, Real, τον Πέτρο Κωστόπουλο ο οποίος θα βρίσκεται απέναντι του για τη σεζόν που αναμένεται να ξεκινήσει.

"Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση που θα πάει δυνατά. Το Mega έχει γνώση του αντικειμένου χρόνια τώρα. Κάνει πρωινή ζώνη πολλά χρόνια και το Πρωινό mou έχει δημιουργήσει τη δική του δυναμική", δήλωσε ο μέχρι πριν από λίγο καιρό παρουσιαστής της εκπομπής που για τρία χρόνια παρέμεινε στην κορυφή των τηλεθεάσεων της πρωινής ζώνης. "Σε όλες τις ζώνες, καλό είναι να υπάρχουν πολλές εκπομπές. Αν παίζει μόνο μία εκπομπή, τότε η ζώνη αυτοκαταργείται. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όποιον κάνει εκπομπή φέτος. Εμείς είμαστε εργαζόμενοι στα κανάλια, δεν είμαστε οι ειδικοί να αναλύουμε νούμερα και να βγάζουμε συμπεράσματα", συμπλήρωσε.

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να κάνει ο ίδιος βραδινή εκπομπή στον ΑΝΤ1. "Κατ' αρχήν θέλω να ξεκινήσουμε το πρωινό στον ΑΝΤ1. Δουλεύουμε πολύ σκληρά για να βγει μια ωραία εκπομπή και να κάνουμε παρέα. Από εκεί και πέρα δεν έχω συζητήσει κάτι άλλο με το κανάλι. Έχω πει πολλές φορές πως θέλω να επιστρέψω στο prime time αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει καμία τέτοια κουβέντα".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...