Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Η Ευγενία Μανωλίδου στο νέο «Πρωινό mou» στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου;

Σαν «βόμβα» έσκασε η είδηση πως ο Πέτρος Κωστόπουλος αναλαμβάνει το νέο «Πρωινό mou» στο Mega. 


Σημαντικό ερώτημα βέβαια παραμένει ποιά θα είναι η κυρία που θα τον συντροφεύει στην παρουσίαση της καθημερινής εκπομπής, μιας και τα σενάρια που ήθελαν την Τζένη Μπαλατσινού να βρίσκεται στο πλευρό του, προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του tvshow, τo Μega έχει ήδη κάνει ραντεβού με τη Ράνια Θρασκιά και την Σταματίνα Τσιμτσιλή και της έχει στο... περίμενε, ενώ τις τελευταίες ημέρες «παίζει» έντονα το όνομα της Ευγενίας Μανωλίδου. Η γνωστή μαέστρος έχει αφήσει στο Μεγάλο Κανάλι τις καλύτερες εντυπώσεις για τον επαγγελματισμό της κατά τη διάρκεια της συνεργασίας της με το Master Chef και τη θεωρούν ιδανική για πρωινό πρόγραμμα.

\Μάλιστα φέτος, η Ευγενία Μανωλίδου είχε δεχτεί και είχε απορρίψει πρόταση του Alpha για τηλεπαιχνίδι καθώς ήθελε χρόνο για να αφοσιωθεί στη μουσική. Το σίγουρο πάντως είναι ότι το όνομά της «έπαιξε» πολύ δυνατά στις συσκέψεις των στελεχών του μεγάλου καναλιού και δεν αποκλείεται να τη δούμε στο πλευρό του Πέτρου Κωστόπουλου καθώς οι τρεις απανωτές αρνήσεις της Βίκυς Σταυροπούλου αναγκάζουν τους υπεύθυνους του Μεγάλου Καναλιού για γρήγορες πλέον κινήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...