Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

STAR: Πέμπτη 6 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα ο νέος 9ος κύκλος επεισοδίων της σειράς NCIS

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου κάνει πρεμιέρα  ο νέος 9ος κύκλος επεισοδίων της σειράς NCIS στο STAR. (Τρίτη έως Παρασκευή στις 21:00)


Η NCIS είναι μια ειδικευμένη ομάδα ντετέκτιβ, η οποία ασχολείται με εγκλήματα, που έγιναν στο Ναυτικό και δεν έχουν διαλευκανθεί. Ο Τζέθρο Γκιμπς και οι συνεργάτες του, ρίχνουν άπλετο φως σε υποθέσεις, που είναι βαθιά θαμμένες και τις καλύπτει μυστήριο. 


Οι σύγχρονοι «πειρατές» δεν είναι λιγότερο επικίνδυνοι, αφού η τρομοκρατία συνεχίζει τη δράση της. Περιστατικά με υποβρύχια, που εξαφανίστηκαν από τη μία στιγμή στην άλλη, δολοφονίες εν πλω, μυστηριώδη περιστατικά, που σκεπάζονται από κύματα. Οι ήρωές μας όμως δεν σκοπεύουν να κάνουν πίσω, προτού βγει στην επιφάνεια η αλήθεια. Γι’ αυτούς, η απονομή δικαιοσύνης είναι κάτι περισσότερο από δουλειά, είναι το προσωπικό τους «λιμάνι»...
Παραγωγός της σειράς είναι ο Ντόναλντ Μπελισάριο, δημιουργός του «JAG» αλλά και των εξίσου επιτυχημένων σειρών «AIRWOLF» και «MAGNUM P.I.». Δράση, αγωνία, αστυνομικό μυστήριο αλλά και πηγαίο χιούμορ «συνοδεύουν» τους αξιοπρόσεκτους πρωταγωνιστικούς χαρακτήρες στις περιπέτειές τους, προσφέροντας μια ωριαία τηλεοπτική απόλαυση.

Στον 8ο κύκλο είδαμε να γράφεται το τέλος της κόντρας μεταξύ της ομάδας NCIS και των λατινοαμερικάνικων καρτέλ των ναρκωτικών.

Στον 9ο κύκλο, ο Γκιμπς θα νιώσει έντονο ερωτικό ενδιαφέρον για τη νέα Γενική Επιθεωρήτρια του Υπουργείου Άμυνας, την ισχυρογνώμονα Σαμάνθα Ράιαν.

Η ομάδα NCIS και το Πολεμικό Ναυτικό βρίσκονται υπό την απειλή ενός νέου και επικίνδυνου εχθρού: του πρώην CEO και νυν τρομοκράτη, Χάρπερ Ντίρινγκ, ο οποίος έχασε το γιο του σε μια πυρκαγιά σε πολεμικό πλοίο και ζητάει να πάρει εκδίκηση από το Ναυτικό αλλά και από την ομάδα NCIS επειδή ο γιος του δεν θα ήταν πάνω στο μοιραίο πλοίο, αν δεν  τον είχαν στείλει εκεί. Έχοντας στη διάθεση του ισχυρά εκρηκτικά, ο Ντίρινγκ ξεκινά να τοποθετεί βόμβες σε πλοία του Ναυτικού. Η απαγωγή του Βανς από τον Ντίρινγκ, καταλήγει σε μια καλοστημένη ενέδρα θανάτου έξω από τα κεντρικά κτίρια της ομάδας NCIS. Ο Γκιμπς αντιλαμβάνεται την τελευταία στιγμή την παγίδα, που έχει στήσει ο εχθρός τους, αλλά για κάποιους είναι πολύ αργά. Η τρομακτική έκρηξη προκαλεί τεράστιες ζημιές ενώ η τύχη των Γκιμπς, Τόνι, Μακ Γκι, Άμπι, Ζίβα και Βανς, είναι άγνωστη.  Μόλις μαθαίνει τα νέα για την καταστροφή, ο Ντάκι δεν αντέχει και παθαίνει έμφραγμα.

ΠΑΙΖΟΥΝ: Μάρκ Χάρμον, Σον Μούρεϊ, Κόουτ Ντε Πάμπλο, Μάικλ Γουέδερλι, Πόλυ Περέτ, Ντέιβιντ Μακ Κάλουμ, Ρόκι Κάρολ

Ο 9ος κύκλος έκανε πρεμιέρα στις ΗΠΑ στις 20 Σεπτεμβρίου του 2011 και φινάλε στις 15 Μαϊου του 2012. Είναι παραγωγής 2011 – 2012 και θα ολοκληρωθεί σε 24 επεισόδια.

Η σειρά κέρδισε:
6 φορές το βραβείο ASCAP ως «Κορυφαία Τηλεοπτική Σειρά» για τις χρονιές 2004,2006,2007 -2009
3 φορές το βραβείο «BMI TV MUSIC AWARD» (2005, 2008, 2009)
Το 2011 η Κόουτ Ντε Πάμπλο, που υποδύεται τη Ζίβα στη σειρά, τιμήθηκε με το βραβείο «Καλύτερη ηθοποιός σε δραματική σειρά» στα βραβεία ALMA (American Latino Media Art Awards).
Η σειρά ακόμα έχει προταθεί με 2 υποψηφιότητες στα βραβεία EMMY. Το 2005 ο Τσαρλς Ντούρνινγκ για τον ρόλο του ως Έρνι Γιόστ ως «Καλύτερος Γκεστ ηθοποιός σε δραματική σειρά» και το 2008 ο Ντάιμοντ Φαρνσγουόρθ ως «Καλύτερος συντονιστής κασκαντέρ»
Έχει προταθεί και 3 φορές για βραβείο στα People’s Choice Awards ως «Αγαπημένη εγκληματολογική σειρά»(2011, 2012, 2013) .

Σε ρόλους γκεστ σταρ θα δούμε :
- τη βραβευμένη με 2 Χρυσές Σφαίρες,  Τζέιμι Λι Κέρτις (Αληθινά Ψέματα, Ένα ψάρι που το έλεγαν Γουάντα, Το κορίτσι μου, Νέος για πάντα).
- τον Σκοτ Γουλφ, γνωστό στο ελληνικό κοινό από τη νεανική, δραματική σειρά «Party of Five» και από τη δραματική σειρά «Nine», που προβλήθηκε από το Star.
- την 5 φορές βραβευμένη από τα «American Comedy Awards», κωμική ηθοποιό Λίλι Τόμλιν (Nine to Five, Big Business).
- την Σέριλ Λαντ, τον ξανθό άγγελο από την κλασική σειρά των ‘70s «Οι άγγελοι του Τσάρλι»

Στη σειρά υπάρχουν σκηνές, που δείχνουν τον πράκτορα Γκιμπς, τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Μαρκ Χάρμον, σε νεαρή ηλικία.  Σε αυτές τις σκηνές τον Γκιμπς υποδύεται ο γιος του Μαρκ Χάρμον, Σον.
Ο Ρόμπερτ Βάγκνερ υποδύεται τον πατέρα του Μάικλ Γουέδερλι (πράκτορας Ντι Νόζο). Πριν πάρει τον ρόλο του Άντονι Ντι Νόζο, ο Μάικλ Γουέδερλι είχε υποδυθεί τον Ρόμπερτ Βάγκνερ στην τηλεοπτική ταινία «The Mystery of Natalie Wood», που αφορούσε την ιστορία και τον τραγικό θάνατο της αξέχαστης Νάταλι Γουντ, συζύγου του Ρόμπερτ Βάγκνερ.
Άλλη μια σύμπτωση για τον ταλαντούχο Μάικλ Γουέδερλι. Στη σειρά ο χαρακτήρας που υποδύεται, αποκληρώνεται από τον πατέρα του. Και στην πραγματική του ζωή όμως ο Μάικλ Γουέδερλι βίωσε την ίδια «τιμωρία» αφού ο πατέρας του τον αποκλήρωσε όταν ανακοίνωσε την απόφαση του να γίνει ηθοποιός.
Ο Ντόναλντ Π. Μπελισάριο ονόμασε τον πρωταγωνιστή της σειράς «Λίροι – Τζέθρο Γκιμπς» από  τα ονόματα του αδελφού του (Λιρόι) και του πατέρα του (Τζέθρο).
Ο Σον Μάρεϊ, που υποδύεται τον πράκτορα Τίμοθι ΜακΓκι , είναι στην πραγματικότητα θετός γιος του Ντόναλντ Π. Μπελισάριο και ετεροθαλής αδελφός της Τρόιαν Μπελισάριο, που υποδύεται την αδελφή του και στη σειρά.
Εκτός από την Τρόιαν Μπελισάριο, στη σειρά εμφανίζεται άλλο ένα από τα παιδιά του Ντόναλντ Π. Μπελισάριο, ο Μάικλ Μπελισάριο.
Τον ρόλο του πράκτορα Γκιμπς είχαν αρχικά προτείνει στον Ντον Τζόνσον, αλλά εκείνος τον απέρριψε.
Η σειρά προβάλλεται σε περισσότερες από 60 χώρες.
Έχοντας ολοκληρώσει 10 κύκλους, η δράση της ομάδας συνεχίζεται "απτόητη" και στις 24 Σεπτέμβριου του 2013 ξεκίνησε να προβάλλεται στις ΗΠΑ ο 11ος κύκλος.

Την Πέμπτη 6 Μαρτίου στις 21:00 κάνει πρεμιέρα ο νέος 9ος κύκλος επεισοδίων της σειράς NCIS:
http://www.youtube.com/watch?v=_I8pkBZ-mp4&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi

Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...