Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Όσα είπε η Μελίνα στον Πέτρο Κωστόπουλο – Ο Μάρλον Μπράντο, ο Μπομπ Κένεντι και οι αυτοκτονίες [βίντεο]

Τα 20 χρόνια που συμπληρώνονται σήμερα από τον θάνατο της κορυφαίας Ελληνίδας που ανέδειξε αυτός ο τόπος, της Μελίνας Μερκούρη, έδωσαν την ευκαιρία στον Πέτρο Κωστόπουλο να θυμηθεί την συνέντευξη που της είχε πάρει μετά από πολλή προσπάθεια ενός μήνα και να αναφέρει μερικά χιουμοριστικά και ανέκδοτα περιστατικά που του αφηγήθηκε η ίδια, αλλά και ο «Τζούλης», ο Ζυλ Ντασέν.


Αρχικά, ο παρουσιαστής του Πρωινό mou περιέγραψε στους συνεργάτες και τους τηλεθεατές τον λόγο που ήθελε να κάνει αυτή την συνέντευξη στη Μελίνα. «Η Μελίνα είχε αρνηθεί να µιλήσει ως σταρ. Μίλαγε µόνο ως πολιτικός, πράγµα που εµένα µε εκνεύριζε ανυπόφορα. Η συζήτηση ξεκίνησε με τη Μελίνα από το ΄89. Δεν ήθελε να μιλήσει. Και τελικά μου λέει το μεγάλο μυστικό: ότι ο Ζυλ Ντασέν της είχε πει από το 1967, ότι αν θέλει να είναι μαζί του ως γυναίκα, ως ηθοποιός, δεν θα ξαναμιλήσει σε κανέναν παρά μόνο ως πολιτικός. Γιατί θεωρούσε ο Τζούλης ότι θα υπέσκαπτε την εικόνα της. Με παίρνει λοιπόν ο Ντασέν στη γωνία, ένας άνθρωπος που πάνω του στηρίχθηκε το κίνημα του νουάρ στον κινηματογράφο, και μου λέει αυτό που θες να κάνεις δεν έχει ψηθεί. Η Μελίνα είχε κάνει και την εγχείρηση για τον καρκίνο και αισθανόταν ότι ήθελε να μιλήσει» ανέφερε ο Πέτρος Κωστόπουλος με μεγάλο θαυμασμό και περιέγραψε τον εκνευρισμό του γιατί δεν ήθελαν στην αρχή να γίνει η συνέντευξη και μίλησε για τον άνθρωπο που τους έπεισαν.

«Έγινε μια κουβέντα, όπου η Εμμανουέλα η Παυλίδου, που για μένα είναι κόρη της Μελίνας, και ο Διονύσης ο Φωτόπουλος την ψήνανε. Ψήνανε και τον Τζούλη. Γυρνάει και του λέει η Μελίνα "άκουσε να δεις εγώ θα την κάνω". Ξεκίνησε μια ιστορία που διήρκεσε έναν μήνα. Πηγαίναμε κάθε μέρα και μιλάγαμε, ο Τζούλης καθόταν σε μια γωνία με κατεβασμένα μούτρα και άκουγε. Η Μελίνα μίλαγε, είχα κρατήσει καμιά δεκαριά κασέτες» περιγράφει ο παρουσιαστής και λέει με πίκρα ότι έχασε τις κασέτες, αλλά τουλάχιστον κατάφερε να πείσει και τον σκηνοθέτη.

«Εκείνη τη μέρα βλέπαμε τη Βουγιουκλάκη. Σηκώνεται η Μελίνα, που περπατούσε και νόμιζες ότι είναι 20 χρονών, δεν υπήρχε τέτοια άνεση. Πάει και κάθεται ανακούρκουδα στην τηλεόραση και έκανε πλάκα με την Αλίκη "άσε μας εσύ που θα μας πεις για άντρες" της είπε για πλάκα. Τότε γυρνάει ο Τζούλης και μου λέει "Πέτρο, έκανα λάθος...έκανε καλό στη Μελίνα που μίλησε. Sorry". Εκείνη τη στιγμή ένιωσα...θεωρούσα τον Ντασέν ακόμα μεγαλύτερη μορφή από τη Μελίνα, αν και την αγαπούσα περισσότερο».

Στη συνέχεια, ο Πέτρος Κωστόπουλος περιέγραψε μερικά αστεία περιστατικά με τον Μάρλον Μπράντο που της την έπεσε μεθυσμένος, στο κατώφλι του σπιτιού της και τη σχέση της με τον Ρόμπερτ Κένεντι, με τον οποίο η Μελίνα φλέρταρε: «Είχαν ραντεβού για να φάνε την επόμενη μέρα μετά την δολοφονία του. Ο Ρόμπερτ την είχε στηρίξει πολύ, ειδικά την πρώτη χρονιά στην υπόθεση της Χούντας, που της είχαν στερήσει την ιθαγένεια».

Τέλος, ο παρουσιαστής μοιράστηκε τα όσα του είπε για τις δύο φορές που προσπάθησε να αυτοκτονήσει.«Ήτανε πάρα πολύ dramatic. Την πρώτη την έκανε για τον Γιώργο τον Παππά, το γόη της εποχής, που ήταν ο πρώτος της έρωτας. Η Μελίνα ήταν 13 και πάει και πέφτει απάνω στο αυτοκίνητο. Η άλλη ήταν στα 30...» έκλεισε ο Πέτρος Κωστόπουλος και ανέφερε πως τον αποκαλούσε η Μελίνα στις συναντήσεις τους.

Δείτε τα όσα έγινα εδώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...