Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

ΣΗΜΕΡΑ: «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα», με την Ρόουζ Μακ Γκόουαν



Αυτή την εβδομάδα στη σειρά «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα», θα δούμε σε έναν διαφορετικό ρόλο τη Ρόουζ Μακ Γκόουαν, γνωστή στο ελληνικό κοινό από τον ρόλο της Πέιτζ στη νεανική σειρά φαντασίας «Οι μάγισσες».


Στο 19ο επεισόδιο του 12ου κύκλου, που θα προβληθεί στο STAR την Τετάρτη 5 Μαρτίου στις 00:30, το διοικητικό στέλεχος μίας εταιρείας όπλων βρίσκεται άγρια μαχαιρωμένο σε ένα πάρκινγκ. Όλα τα στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για σεξουαλικό έγκλημα και η ειδική ομάδα αναλαμβάνει την υπόθεση. Ερευνώντας τη ζωή του θύματος, η Μπένσον και ο Στάμπλερ ανακαλύπτουν πως το θύμα ήταν θαμώνας μαζί με τη σύζυγο του σε ένα κλαμπ, όπου τα ζευγάρια ανταλλάσσουν συντρόφους για ένα βράδυ. Για να πάρουν πληροφορίες και να πλησιάσουν τους πιθανούς ενόχους, η Μπένσον με τον Στάμπλερ, υποδύονται το ζευγάρι και επισκέπτονται το ιδιαίτερα «πικάντικο» κλαμπ. Εκεί την προσοχή τους τραβά μιας δημοφιλής και γοητευτική γυναίκα, η Κασσάνδρα αλλά και ο ζηλιάρης σύντροφός της…



***Στον ρόλο της Κασσάνδρα, η Ρόουζ Μακ Γκόουαν, γνωστή στο ελληνικό κοινό από τις σειρές του Star «Οι μάγισσες» και «Nip/Tuck»***

Η Ρόουζ Μακ Γκόουαν δήλωσε για τη συμμετοχή της στη σειρά:

«Από την πρώτη στιγμή, που μου πρότειναν τον ρόλο της Κασσάνδρα είπα «ναι». Είναι μεγάλη τιμή για εμένα να βρίσκομαι στη λίστα με τους ηθοποιούς, που έκαναν γκεστ εμφανίσεις σε αυτή τη σειρά, που κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για τόσα χρόνια. Άλλωστε μαζί με την αδελφή μου είμαστε φανατικές της σειράς και μάλιστα ένα Σαββατοκύριακο είδαμε 10 ώρες μαραθώνιο επεισόδια της σειράς!


Επιπλέον, αυτή τη σεζόν παίρνουν μέρος απίστευτοι ηθοποιοί όπως ο Τζέρεμι Άιρονς, η Μαρία Μπέλο, η Μάρσια Γκέι Χάρντεν. Εξάλλου, μου άρεσε η πολυπλοκότητα του χαρακτήρα της Κασσάνδρα, που κλήθηκα να ερμηνεύσω, που άλλο λέει και κάτι άλλο έχει στο μυαλό της. Το γεγονός ότι είναι τόσο διαφορετική από εμένα ως χαρακτήρας και συμπεριφορά, ήταν ένα ακόμα συν στην απόφασή μου.




Το να είσαι γκεστ σταρ σε μια σειρά, είναι σαν να είσαι καλεσμένος σε ένα άλλο σπίτι, γεγονός, που μπορεί είναι διασκεδαστικό αλλά και να σε φέρει και σε αμηχανία. Στο πλατό της σειράς «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» όμως δεν ένιωσα ούτε μία στιγμή άβολα καθώς όλοι ήταν πολύ ευγενικοί και εξαιρετικά επαγγελματίες. Το συνεργείο είναι καταπληκτικό, όλα λειτουργούν σαν μηχανή, ενώ η συνεργασία με τους πρωταγωνιστές Κρις Μελόνι και Μαρίσκα Χάργκιταϊ ήταν φανταστική εμπειρία».

Πάντως, η …ανανεωμένη εικόνα της Ρόουζ Μακ Γκόουαν στο επεισόδιο του «Νόμος και Τάξη: Ειδική Ομάδα» σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς δεν θύμιζε πολύ το δροσερό κορίτσι από τη σειρά «Οι μάγισσες».

Τα δημοσιεύματα θέλουν την πρωταγωνίστρια να έχει κάνει ολικό λίφτινγκ, ενέσεις στα μάγουλα, ενέσεις στα χείλια, εμφυτεύματα στο στήθος, πλαστική μύτης και όχι μόνο!

Η ίδια έχει παραδεχτεί πως έκανε μια επανορθωτική επέμβαση στα μάτια της μετά από ένα σοβαρό τροχαίο, που είχε το 2007.

Ο Κρις Μελόνι και η Μαρίσκα Χάργκιταϊ, υποδύονται τους ντετέκτιβ Έλιοτ Στάμπλερ και Ολίβια Μπένσον ενώ το καστ της σειράς συμπληρώνουν οι Ρίτσαρντ Μπέλζερ, Νταν Φλόρεκ, Άις – Τι.

Δείτε το trailer της σειράς «Νόμος και Τάξη : Ειδική Ομάδα»:
http://www.youtube.com/watch?v=C1ufrYZ1GpA&list=PLCg0cLoEdHTxIlqYTVtv1XT98IaIblYWi&index=1

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...