Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Σκαρμούτσος στο Όλα τρέλα: Γιατί δεν με πήρε το Ποτάμι

Ο διάσημος chef μίλησε στον Θέμο για τη γνωριμία και τη σχέση του με τον Σταύρο Θεοδωράκη

Για ΌΛΑ μίλησε το βράδυ της Τετάρτης στον Θέμο Αναστασιάδη, τον Βαγγέλη Περρή και την Δούκισσα Νομικού ο Δημήτρης Σκαρμούτσος.

Ο διάσημος και αγαπημένος Chef μίλησε με την... τρελή τηλεοπτική παρέα για τον Σταύρο Θεοδωράκη, το lifestyle και την τηλεόραση, ενώ αναφέρθηκε για ακόμα μια φορά ανοιχτά στο πρόβλημα που αντιμετώπισε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

«Τον Σταύρο τον γνώρισα το 2002 στα Χανιά. Δούλευα εκεί. Είναι εξαιρετικός άνθρωπος, δεν γίνεται να μην το συμπαθήσεις. Ο Σταύρος είναι για τα δύσκολα, ξενερώνει με τα εύκολα. Με τον Σταύρο δεν έχουμε τις καλύτερες σχέσεις τον τελευταίο χρόνο. Κάποια στιγμή όλα τα πράγματα που έχουν μια ωραία πορεία τελειώνουν. Ήθελα να κάνω εγώ κάτι άλλο, ο Σταύρος κάτι άλλο και χωρίσαμε», δήλωσε, όταν ρωτήθηκε πώς γνωρίστηκε με τον δημοσιογράφο, για τη συνεργασία τους στο εστιατόριο «Αλάτσι», που διατηρεί ο Σταύρος Θεοδωράκης, αλλά και για το ποιες είναι σήμερα οι σχέσεις τους.

Αποκάλυψε δε ότι δεν θα πρόκειται να τον «στηρίξει» με την ψήφο του ούτε στις Ευρωεκλογές, στις οποίες θα είναι υποψήφιος ο Σταύρος Θεοδωράκης με «Το Ποτάμι»: «Δεν θα ψηφίσω. Το λέω και είμαι κάθετος δεν πρόκειται να ψηφίσω κανένα κόμμα. Δεν με τραβάει γιατί δεν ξέρω τι κάνουν, δεν έχω δει δείγματα, είναι πολύ νωρίς. Θεωρώ ότι θα έπρεπε να το κάνει πιο νωρίς για να έχουμε δει δείγματα. Τώρα να πάω να ψηφίσω κάποιον που δεν ξέρω τι σκοπεύει να κάνει, είναι τραγικό από τη μία. Από την άλλη και όλοι αυτοί που ήδη υπάρχουν δεν με αντιπροσωπεύουν».

Στη συνέχεια της συζήτησης, ο chef μίλησε και για το lifestyle και την τηλεόραση, στην οποία πίστευε ότι δεν είχε θέση, μέχρι πριν λίγα χρόνια: «Όταν πρωτοβγήκα στην τηλεόραση έγινε χαμός. Και πήρα τηλέφωνο το Γραφείο Τύπου του Mega να πω ότι θα βγω στην εκπομπή του Σταύρου και θα πω ότι ήμουν πρώην αλκοολικός και πρώην ναρκομανής. Και μου είπαν όχι και μην το κάνεις και αυτά τα πράγματα δεν λέγονται… Βγήκα και τα είπα και δεν έγινε και τίποτα. Πίστευες ποτέ ότι ένας τύπος, μάγειρας, με τατουάζ θα έβγαινε στην τηλεόραση; Είχα δει την Παπαρίζου κάποια στιγμή και με χαιρέτησε και δεν τη γνώρισα και ντράπηκα, γιατί εγώ δεν είχα ιδέα από lifestyle».

Τέλος, μίλησε ανοιχτά και για τα προβλήματα που είχε με το αλκοόλ και τα ναρκωτικά, σημειώνοντας ότι του ήταν πιο δύσκολο να να ξεφύγει από το αλκοόλ παρά από τα ναρκωτικά.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...