Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014

Νάντια Κοντογεώργη για «Κάτω Παρτάλι»: «Αλίμονο αν αρέσουμε σε όλους!»

«Όλες οι κριτικές είναι σεβαστές, σε κάποιους αρέσει η δουλειά μας λιγότερο και σε κάποιους περισσότερο»

Ήταν υποψήφια για το βραβείο «Μελίνα Μερκούρη» για την ερμηνεία της στη θεατρική παράσταση «Chicago» - που ανέβηκε την περσινή σεζόν στο θέατρο «Παλλάς» - σε μια εκδήλωσε που έλαβε χώρα στο Μουσείο Μπενάκη, όπου και η Νάντια Κοντογεώργη ήρθε «αντιμέτωπη» με τις κάμερες.

Η πρωταγωνίστρια από το «Κάτω Παρτάλι», συνοδευόμενη από τον συμπρωταγωνιστή της και καλό της φίλο, Μίνω Θεοχάρη, μίλησε για τις κριτικές που δέχτηκε η επιτυχημένη σειρά, αλλά και για την υποψηφιότητά της αυτή.

Για το γεγονός ότι τελικά το βραβείο «Μελινα Μερκούρη» απονεμήθηκε στη Γιουλίκα Σκαφιδά, η Νάντια Κοντογεώργη είπε: «Πώς να πικραθώ; Αφού το πήρε μια κοπέλα που το αξίζει και είναι και φίλη μου. Την αγαπώ πάρα πολύ!».

Όσο για το «Κάτω Παρτάλι»; «Είναι μια πάρα πολύ ευτυχής συγκυρία, αφού δουλεύω και με τον καλύτερο μου φίλο! Όσο για το αν είναι αφελής ο ρόλος μου, θα το δούμε...», είπε η Βίβιαν της σειράς, ενώ αναφέρθηκε και στις αρνητικές κριτικές που δέχτηκε η σειρά, σημειώνοντας: «Αλίμονο αν αρέσουμε σε όλους! Όλες οι κριτικές είναι σεβαστές, σε κάποιους αρέσει η δουλειά μας λιγότερο και σε κάποιους περισσότερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...