Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Αλλαγές στα σχέδια του Λαζόπουλου: ΔΕΝ βγάζει το «Τσαντίρι»

Ήταν να σηκώσει το… λάβαρο της σάτιρας, αλλά τελικά άλλαξε τα σχέδιά του. Όπως φαίνεται όμως, αυτό θα προκαλέσει χαρά στους κατοίκους ενός ωραιότατου νησιού. 


Όπως είχα γράψει πριν από λίγες ημέρες, ο Λάκης Λαζόπουλος σκόπευε να τραβήξει ξανά την κουρελού στο «Τσαντίρι» του την Τρίτη 25 Μαρτίου, βγάζοντας το επόμενο live από τη Θεσσαλονίκη. Άλλωστε αυτές τις μέρες ο Λάκης βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα έχοντας ανεβάσει την παράσταση «Sorry… I’ m Greek» και έτσι σκόπευε, ανήμερα της εθνικής εορτής, να βγάλει από εκεί το επόμενο «Τσαντίρι» του.

Τελικά όμως, λόγω και το ότι η μέρα είναι αργία και μπορεί να υπάρξει πρόβλημα μέχρι να στηθεί όλος ο απαραίτητος μηχανισμός, ο Λάκης μαζί με τα στελέχη του ALPHA αποφάσισαν να μην βγάλουν το live εκείνη τη μέρα, αλλά μία βδομάδα αργότερα, δηλαδή την Τρίτη 1η Απριλίου.

Έτσι, με τις έως τώρα αποφάσεις, τη μέρα που… εθιμοτυπικά ακούγονται τα περισσότερα ψέματα, ο Λαζόπουλος θα πει τις πιο μεγάλες αλήθειες… πασπαλισμένες πάντα με πολλές δόσεις σάτιρας, όπως γνωρίζει πολύ καλά να κάνει!

Αυτή λοιπόν, είναι η πρώτη αλλαγή που θα κάνει. Εκτός όμως, από την ημερομηνία που θα τραβήξει ξανά την κουρελού στο «Τσαντίρι» του, ο Λάκης θέλει να βγει την πρωταπριλιά από τη Μυτιλήνη. Για το λόγο αυτό και στελέχη του σταθμού μαζί με συνεργάτες του θα πάνε τις επόμενες ημέρες στο υπέροχο αιγαιοπελαγίτικο νησί για να δουν αν το μέρος που έχει βρεθεί πληροί τις κατάλληλες τεχνικές απαιτήσεις για να βγει από εκεί ζωντανά το «Αλ τσαντίρι νιουζ». Αν όλα πάνε καλά, τότε οι κάτοικοι του ακριτικού νησιού θα παρακολουθήσουν από κοντά αυτό που οι υπόλοιποι τηλεθεατές θα απολαύσουν από τη συχνότητα του ALPHA. Γρηγόρης Μελάς / newsit.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...