Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Ποιές είναι οι αδυναμίες του Σταύρου Θεοδωράκη;

Πολύ "ντόρο" προκαλεί η απότομη "αλλαγή" του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος είχε ερωτευτεί μια τσιγγάνα, για τα μάτια της οποίας ήθελε να τα... παρατήσει όλα. Τελικά όμως έκανε μόνο μια κόρη την Αργυρώ που υπεραγαπά. 

Talk of the town έχει γίνει τις τελευταίες μέρες η απότομη "αλλαγή" του Σταύρου Θεοδωράκη, ο οποίος  είχε ερωτευτεί μια τσιγγάνα, για τα μάτια της οποίας ήθελε να τα παρατήσει όλα. Τελικά όμως έκανε μόνο μια κόρη την Αργυρώ που υπεραγαπά...

Ο γνωστός δημοσιογράφος γίνεται ιδρυτής του κόμματος με το όνομα “Ποτάμι” και προκαλεί “τσουνάμι” αντιδράσεων, καθώς είναι πολλοί αυτοί που του ασκούν κριτική και στέκονται καχύποπτα απέναντι στο τολμηρό του εγχείρημα.
Με αφορμή την στροφή του στην πολιτική, έρχονται στο φως της δημοσιότητας και άγνωστες πτυχές της ζωής του. Ο ίδιος όπως διαβάζουμε και στο “Πρώτο Θέμα” μιλά πάντα περήφανα για την περιοχή που μεγάλωσε, τις όμορφες και δύσκολες στιγμές που πέρασε ως παιδί στην Αγία Βαρβάρα και τους ανθρώπους που είχε στο πλευρό του. 
  Ο Σταύρος Θεοδωράκης σε καταυλισμό τσιγγάνων
Όπως είχε αποκαλύψει και σε συνέντευξή του στο περιοδικό “Status”, όταν ήταν πιτσιρικάς είχε ερωτευτεί μια τσιγγάνα, για τα μάτια της οποίας ήθελε να τα παρατήσει όλα. “Αν ο πρώτος μου ανεκπλήρωτος έρωτας, που ήταν μια τσιγγάνα είχε εκπληρωθεί, αυτή τη στιγμή θα είχα καμιά τριανταριά εγγόνια”, είχε πει χαρακτηριστικά.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, όμως και τη δεκαετία του \'80, όταν ήταν νεαρός δημοσιογράφος πήρε την απόφαση να πάει στην Ιταλία να σπουδάσει οικονομικό ρεπορτάζ και τα παράτησε όλα για τα μάτια μια γυναίκας.

Τελικά όμως έκανε μόνο μια κόρη την Αργυρώ που υπεραγαπά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...