Πέμπτη 6 Μαρτίου 2014

Δημήτρης Ουγγαρέζος: Δεν θα πάρω την εκπομπή από τον Κωστόπουλο

«Το "Πρωινό mou" έχει παρουσιαστή, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι άλλο»

Για το «Πρωινό mou», τις φήμες που θέλουν τη Ζέτα Μακρυπούλια να κάνει πρωινή εκπομπή με τον Νίκο Μουτσινά στο Mega την επόμενη σεζόν αλλά και για τα δικά του τηλεοπτικά σχέδια μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην κάμερα της εκπομπής «Μελέτησέ το!».
«Δεν υπάρχει τέτοιο θέμα να το συζητάμε, είναι δυσοίωνο. Προτρέχουμε να μιλάμε για το μέλλον, πρέπει να λέμε δόξα τω Θεώ που έχουμε δουλειά σήμερα γιατί δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Το "Πρωινό mou" έχει παρουσιαστή, είναι ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού και δεν υπάρχει λόγος να συζητάμε κάτι άλλο», είπε ο ίδιος για τις φήμες περί αντικατάστασης του διδύμου Κωστόπουλου- Μπαλατσινού.

Όσο για το δικό του τηλεοπτικό μέλλον το Mega αλλά και την απόφασή του να μην ακολουθήσει τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά στον ΑΝΤ1, ανέφερε: «Δεν μετανιώνω για την απόφαση που πήρα το καλοκαίρι. Έχω με το κανάλι συμβόλαιο για δύο χρόνια».

Οσο για την έλευση της Ζέτας Μακρυπούλια στο κανάλι της Μεσογείων, δήλωσε: «Η Ζέτα είναι μία παρουσιάστρια η οποία γίνεται όλο και καλύτερη, "παίρνει" απ' όλα. Είναι σαν σφουγγάρι και αυτό είναι πολύ χρήσιμο για όσους βρίσκονται δίπλα της σε οποιοδήποτε project αναλάβει στο κανάλι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...