Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

«Έτσι απλά»: Ένα ζευγάρι ξεχασμένες μπότες αποκτούν στιλ

Προτάσεις με έμπνευση που κάνουν την καθημερινότητά μας πιο όμορφη και τις δραστηριότητες στο σπίτι πιο διασκεδαστικές. Προτάσεις που κεντρίζουν τη δημιουργική μας πλευρά και αποδεικνύουν ότι η φαντασία και το κέφι μπορούν να μεταμορφώσουν τη ζωή μας… «Έτσι απλά».


Η Κέλλυ Καρυπίδη, Installation artist, και η Φιλίππα Πασχαλίδου, Interior Designer, μας δείχνουν τρόπους για να κάνουμε τη ζωή μας στο σπίτι πιο εύκολη, όμορφη και λειτουργική. Παράλληλα, η εκπομπή μας δίνει χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση, καθαρισμό και συντήρηση, ενώ ο σεφ Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει απλά, γρήγορα, και πάνω απ’ όλα νόστιμα.

Την Κυριακή 9 Μαρτίου, στις 14:15, η εκπομπή «Έτσι απλά» είναι αφιερωμένη στη γυναίκα και το boho look. Η Κέλλυ Καρυπίδη και η Φιλίππα Πασχαλίδου δημιουργούν μια όμορφη μπιζουτιέρα χρησιμοποιώντας μια εγκυκλοπαίδεια και μια κόλλα βιβλιοδεσίας. Με ένα ψαλίδι και ένα κομμάτι ύφασμα σχηματίζουν το πιο εύκολο γιλέκο που έγινε ποτέ ενώ ένα ζευγάρι ξεχασμένες μπότες αποκτούν στιλ. Ο Μιχάλης Νουρλόγλου μαγειρεύει σολομό με μανταρίνι και πατατοσαλάτα.

Καλεσμένος στην εκπομπή είναι ο σχεδιαστής Πάνος Απέργης, ο οποίος μας μιλά για όσα ενισχύουν τη γυναικεία αυτοπεποίθηση και τη μόδα. Τέλος, η εκπομπή θα μοιραστεί μαζί μας χρήσιμα tips για οικονομία, οργάνωση και συντήρηση.
«Έτσι απλά», η εκπομπή που κάνει τα δύσκολα εύκολα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...