Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

Πρεμιέρες από την ερχόμενη εβδομάδα

Βαρεθήκατε από τις συνεχείς επαναλήψεις στην τηλεόραση; Υπομονή, και από την ερχόμενη Δευτέρα πολλές εκπομπές κάνουν πρεμιέρα στους τηλεοπτικούς σταθμούς. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό των καναλιών, λοιπόν, από τη Δευτέρα 13/9 αρχίζουν το «Πάνω στην ώρα», το «Κους κους το μεσημέρι» και το «Δέστε τους» στον Alpha. Ανανεωμένα με νέα πρόσωπα, θα κρατούν συντροφιά στους τηλεθεατές από το πρωί μέχρι το απόγευμα.

Στον ΑΝΤ1 θα ξεκινήσει να προβάλλεται η καθημερινή σειρά τουρκικής παραγωγής «Kismet» (φωτό), που θα μεταδίδεται στις 17.00.

Θέση... μάχης θα πάρουν και οι περισσότερες εκπομπές του Star: η «Πρωινή Μελέτη», οι «Νηστικοί πράκτορες» και το «Super Star» θα κάνουν την πρεμιέρα τους την ερχόμενη Δευτέρα, με εξαίρεση την Τατιάνα Στεφανίδου και το «Αξίζει να το δεις», που θα ξεκινήσει λίγο αργότερα.

Στο Alter, ως γνωστόν, οι περισσότερες εκπομπές ξεκίνησαν ήδη από χθες. Μένει να δούμε πώς θα διαμορφωθούν και τα νούμερα τηλεθέασης όταν πλέον θα έχει συγκροτηθεί ολόκληρο το νέο πρόγραμμα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...