Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

ALPHA: «Λες και το ’ξερες»

Κάθε ερώτηση έχει την απάντησή της, ακόμα και η πιο περίεργη. Ο Alpha από τον Οκτώβριο φέρνει στη μικρή μας οθόνη ένα πρωτότυπο, απρόβλεπτα διασκεδαστικό πρόγραμμα, που θα μας χαρίσει άφθονο γέλιο.

Τέσσερις κωμικοί -ηθοποιοί και παρουσιαστές- και μαζί τους ένας λαμπερός καλεσμένος καλούνται να απαντήσουν σε ερωτήσεις που θέτει το τηλεοπτικό κοινό. Το αποτέλεσμα; Αυτοσχεδιασμός και ευφάνταστες απαντήσεις, που προκαλούν γέλιο.

Παρουσιαστής του «Λες και το ’ξερες» (φωτό) είναι ο σκηνοθέτης και ηθοποιός Ρένος Χαραλαμπίδης, ενώ απαντήσεις στις ερωτήσεις των τηλεθεατών θα δίνουν η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Γιώργος Χατζηπαύλου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου και ο Κωνσταντίνος Ραβνιωτόπουλος. Μαζί τους σε κάθε επεισόδιο και ένας guest-έκπληξη.

Οι τηλεθεατές στέλνουν τις ασυνήθιστες ερωτήσεις τους και η Κατερίνα, ο Γιώργος, η Πηνελόπη και ο Κωνσταντίνος καλούνται να δώσουν απαντήσεις με τον πιο ευρηματικό και ευφάνταστο τρόπο. Αν οι… παντογνώστες μας δεν καταφέρουν να απαντήσουν σωστά, ο τηλεθεατής που την έθεσε κερδίζει ένα χρηματικό έπαθλο.

 Μπορείτε να σκεφτείτε την πιο περίεργη ερώτηση; Θέλετε να βάλετε δύσκολα στην ομάδα του «Λες και το ’ξερες»; Αν ναι, τότε επισκεφθείτε το www.alphatv.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...