Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

Κ. Γκαγκάκη: Σχολιάζει τη νέα σεζόν


Στη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την εκπομπή «ΠΟΛΥ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ» μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη και έκανε τα σχόλιά της για τη νέα τηλεοπτική σεζόν και για τα πρόσωπα που συζητήθηκαν περισσότερο το τελευταίο διάστημα.

Μιλώντας για την Τατιάνα Στεφανίδου και την αποχώρησή της από το ANT1, η διευθύντρια επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων του σταθμού εξήγησε: «Ο λόγος που δεν είναι φέτος μαζί μας η Τατιάνα, που αγαπάμε πάρα πολύ, είναι γιατί δεν θέλαμε να ενισχύσουμε την απογευματινή ζώνη» και συμπλήρωσε πως δεν πιστεύει πως η Τατιάνα είναι δυσαρεστημένη που ο ANT1 δεν την άφησε να κρατήσει τον τίτλο «Αξίζει να το Δεις» για την εκπομπή της στο STAR.

Όσον αφορά στο πρόγραμμα του σταθμού, η κυρία Γκαγκάκη θεωρεί δυνατά χαρτιά το «X-Factor» και το «Next Top Model» και πρόσθεσε: «Μπορεί να πει κάτι κανείς για τον Παπαδάκη και το "10-1"; Εγώ είμαι πολύ χαρούμενη που επιστρέφει και το "Deal". Το θεωρούσα αδιανόητο που είχε βγει από το πρόγραμμα».

Όταν ρωτήθηκε για τη Ράνια Θρασκιά και αν θα χρησιμοποιηθεί περαιτέρω στο σταθμό σε κάποια εκπομπή του Σαββατοκύριακου, η ίδια ανέφερε: «Το Σαββατοκύριακο δεν νομίζω ότι θα υπάρχει πρωινό. Από εκεί και πέρα, θα δούμε ποια είναι η καλύτερη λύση. Δεν έχει αποφασιστεί απολύτως τίποτα. Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη, θα το ήθελα πολύ».

Τέλος, η άποψή της για το ζεύγος Σκορδά - Λιάγκα και αν θα δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα στο πρωινό του ANT1 είναι η εξής: «Δεν ξέρω αν θα υπάρχει πρόβλημα, αλλά προφανώς θα υπάρχει ανταγωνισμός. Θα μου πείτε πέρυσι δεν υπήρχε; Είναι, όμως, μια πολύ καλή πρόταση αυτή του MEGA».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...