Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Το φινάλε στις «Χίλιες και μία νύχτες»

Τίτλοι τέλους θα ρίξει αρχές Οκτωβρίου η αγαπημένη τούρκικη σειρά «Χίλιες και μία νύχτες»… Οι εξελίξεις θα είναι συνταρακτικές και το φινάλε δε θα μας απογοητεύσει…

Στα τελευταία επεισόδια η Σεχραζάτ θα είναι μαλωμένη και χωρισμένη με τον Ονούρ.Και αυτό γιατί η ο Ονούρ θα ζηλεύει παρανοϊκά, κάτι που θα φθάσει την όμορφη μελαχρινή στα όριά της…  Σε αυτή τη φάση της ζωής της λοιπόν, που θα διατηρεί τις αποστάσεις της από τον Ονούρ, θα βρεθεί πολύ κοντά με τον Ενγκίν…

Αρχικά ο Ενγκίν θα της συμπαρασταθεί σα φίλος… όμως με τον καιρό θα την κερδίσει και η σχέση τους θα είναι κάτι παραπάνω από φιλική. Θα της κάνει πρόταση γάμου κι εκείνη σκεπτόμενη ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει σελίδα στη ζωή της, θα πει το μεγάλο ναι και θα ανέβει για τρίτη φορά τα σκαλιά της εκκλησίας!

Ενώ ο γάμος λοιπόν έχει ήδη ξεκινήσει, ο Ονούρ είναι σπίτι του και σκέπτεται όλα όσα έχει περάσει με τη Σεχραζάτ… Τότε ο γιος της Σεχραζάτ θα τον επισκεφτεί κα θα του πει για το γάμο που πρόκειται να γίνει. Εκείνος χωρίς να το επεξεργαστεί και πολύ θα εμφανιστεί φάντης μπαστούνι στην εκκλησία λίγο πρίν η Σεχραζάτ και ο Ενγκίν ανταλλάξουν όρκους αιώνιας αγάπης. Η Σεχραζάτ με το που θα δει τον Ονούρ θα καταλάβει το πόσο πολύ τον λατρεύει, πως αυτός είναι ο άνδρας της ζωής της και όχι αυτός που πάει να παντρευτεί και θα αφήσει σύξυλο τον Ενγκίν στην εκκλησία.

Ευτυχισμένο όμως θα είναι το τέλος και για την Μπενού με τον Κερέμ.  Ενώ όλα δείχνουν πως ο Κερέμ θα είναι με την Εντά, τελευταία στιγμή όλα ανατρέπονται! Ο Κέρεμ είναι στο αεροδρόμιο για να αποχαιρετίσει την Μπενού… Με δάκρυα στα μάτια λένε «αντίο»… Η Μπενού μπαίνει στο αεροπλάνο νομίζοντας πως όλα έχουν τελειώσει. Τότε ο Κερέμ εμφανίζεται από το πουθενά, κάθεται δίπλα της και της προτείνει να φύγουν μαζί, φτιάχνοντας ξανά τη ζωή τους.


Πηγή: Tv Ζάπινγκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...