Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

"Αξίζει να το δείς" με την... Ράνια Θρασκιά!

"Αξίζει να το δείς" με την... Ράνια Θρασκιά! ¨Οσο και αν φαίνεται απίθανο αυτό κρύβει η εμμονή του ΑΝΤ-1  να κρατήσει τον τίτλο, γεγονό που έφερε μεγάλη αναστάτωση στο STAR μια και είχε έτοιμο το τρέιλερ της Τατιάνας Στεφανίδου με αυτό τον τίτλο.

¨Οπως αναφέρουν καλά πληροφορημένες πηγές ο ΑΝΤ-1  αποφάσισε να κοντράρει την Τατιάν -παρά τα δείπνα αποχαιρετισμού...- και θα της βάλει κόντρα την Ράνια Θρασκιά που θα κάνει την εκπομπή με πολύ χαμηλότερο budget.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ‘αβάντα‘ που έκανε ο Γιώργος Παπαδάκης με την παρουσία του στο ELATE, θα έχει και συνέχεια μια και η Ράνια θα μετακομίσει, με τον ερχομό του, στην απογευματινή ζώνη.

Σημειώνεται ότι ο ΑΝΤ1 ανακοίνωσε στην Τατιάνα ότι λόγω της κρίσης αποφάσισε να μην το συμπεριλάβει την εκπομπή της, στο νέο του πρόγραμμα.


Τη σεζόν που έκλεισε η εκπομπή της Τατιάνας πέτυχε μεγάλα ποσοστά τηλεθέασης αρκετά υψηλότερα από το μέσο όρο του ΑΝΤ1 και με αισθητά μειωμένο προυπολογισμό σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά.

Οπως αποκαλύπτει η ίδια, ο ΑΝΤ1 της ζήτησε νέα μείωση την οποία και αποδέχθηκε.Ετσι συμφώνησαν τη συνέχιση της συνεργασίας τους.

Ομως λίγο πριν την υπογραφή της συμφωνίας και σε μιά χρονική στιγμή που τα υπόλοιπα κανάλια έχουν "κλειδώσει¨τα προγράμματα τους ο σταθμός αποφάσισε ότι δεν θέλει την εκπομπή.

Η Τατιάνα βρήκε ορθάνοιχτη την πόρτα του  Σταμάτη Μαλέλη και μετακόμισε, μέσα στο STAR, μέσα στο καλοκαίρι, ανακοινώνοντας ότι θα συνεχίσει την εκπομπή "Αξίζει να το δείς" με το ίδιο επιτελείο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...