Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2010

STAR: Ξένες ταινίες σε Α’ προβολή

Πολλές ταινίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση θα απολαύσουμε τη φετινή σεζόν από το Star. Ο σταθμός έχει υπογράψει συμφωνίες με τα μεγαλύτερα κινηματογραφικά στούντιο του Χόλιγουντ (Universal, Warner) αλλά και με Έλληνες διανομείς και έχει εξασφαλίσει 60 ξένες ταινίες Α’ τηλεοπτικής προβολής.

Μερικές από τις ταινίες που θα παρακολουθήσουμε προσεχώς είναι το «Λυκόφως» («Twilight») (φωτό), δραματική ταινία φαντασίας αμερικανικής παραγωγής του 2008, με τους Ρόμπερτ Πάτινσον, Κρίστεν Στούαρτ, Μπίλι Μπερκ, Πίτερ Φασινέλι κ.ά., και ο «Σκοτεινός ιππότης» («The Dark Knight»), περιπέτεια αμερικανικής και βρετανικής συμπαραγωγής του 2008, με τους Κρίστιαν Μπέιλ, Χιθ Λέτζερ, Μόργκαν Φρίμαν, Μάικλ Κέιν, Γκάρι Όλντμαν κ.ά.

Πρόκειται για την τελευταία ταινία του Χιθ Λέτζερ, για την οποία βραβεύτηκε με Όσκαρ μετά το θάνατό του. Επίσης, θα δούμε το «Miami Vice», αστυνομική περιπέτεια αμερικανικής και γερμανικής παραγωγής του 2006, με τους Τζέιμι Φοξ, Κόλιν Φάρελ κ.ά., την «Απίστευτη ιστορία του Μπένζαμιν Μπάτον» («The curious case of Benjamin Button»), δραματική ταινία αμερικανικής παραγωγής του 2008, με τους Μπραντ Πιτ, Κέιτ Μπλάνσετ, Τίλντα Σουίντον, Τζούλια Όρμοντ, και πολλές ακόμα ταινίες, που θα προβληθούν στη ζώνη του prime time, ως συνήθως, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...