Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου 2010

Ο Παπαδάκης... καλεσμένος της Θρασκιά!

Μια έκπληξη μιας επιφύλασσε η Ράνια Θρασκιά, που αποφάσισε να τελειώσει στην πρωινή ζώνη όπως ξεκίνησε. Για αυτό μια από τις τελευταίες μέρες της στο πρωινό του Ant1 είχε καλεσμένο τον… Γιώργο Παπαδάκη, όπως και στην «πρεμιέρα» της!

Τα κολακευτικά σχόλια του «βασικού» παρουσιαστή του Ant1 στην αντικαταστάτρια του, έδιναν και έπαιρναν λίγο πριν της δείξει την… έξοδο.

«Έκανες ένα θαύμα φέτος το καλοκαίρι», είπε ο Γιώργος Παπαδάκης με ενθουσιασμό και πρόσθεσε «Είναι μια από τις σημαντικότερες δουλειές σου. Στο έχω ξαναπεί». Αλλά για να την κρατήσει ως συμπαρουσιάστρια ούτε λόγος…

Η Ράνια από την άλλη, ρώταγε και ξαναρώταγε «Γιώργο, πότε θα γυρίσεις να κοιμηθώ λίγο; Δεν αντέχω άλλο». Τι να πει και αυτή για να δείξει cool και να αποχωρήσει με το κεφάλι της ψηλά (ακόμα και αν η ψυχή είναι στα πόδια).

Κατά τα άλλα, ο  Γ. Παπαδάκης ενημέρωσε το κοινό ότι έκανε την… αυτοκριτική του το καλοκαίρι που πέρασε, ενώ δήλωσε (δεν το υποσχέθηκε κιόλας) ότι δεν θα γκρινιάζει την χρονιά που έρχεται για τα τεχνικά προβλήματα, γιατί η προετοιμασία είναι super και δεν θα έχει προβλήματα.

Όσον αφορά την «πρεμιέρα» του είπε πως θα γίνει όποτε είναι έτοιμο το νέο του πλατό και θα αιφνιδιάσει την Ράνια live. «Θα μπω μέσα και θα σου πω είμαι έτοιμος», της είπε.

Αυτό θα πει καψόνια, να περιμένεις κάθε μέρα να κάνει «ντου» ο Γ. Παπαδάκης, για να τελειώσει η εκπομπή σου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...