Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Η σφοδρή επίθεση της Ζέτας στην Σάσα Σταμάτη!

Ποδαρικό στην εκπομπή του Θέμη Γεωργαντά "ΟΚ" στο MAD έκανε φέτος η Ζέτα Μακρυπούλια, μιας και ως γνωστόν με τον Θέμη έχει φιλικές σχέσεις και από την στιγμή που εκείνος θέλησε να πάρει την τύχη της με το μέρος του και να είναι εκείνη ο πρώτος άνθρωπος που θα βρεθεί στο πλατό της εκπομπής το 2014, η Ζέτα δεν θέλησε να του χαλάσει το χατίρι. 


Και σαν να μην έφτανε μόνο αυτό, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος, η Ζέτα πήγε και αποφασισμένη να μιλήσει με ειλικρίνεια και με πολύ πάθος και καθόλου φόβο, για όλους και για όλα. Ετσι, παρακολουθήσαμε αίφνης την Ζέτα να εξαπολύει σφοδρή επίθεση προς την Σάσα Σταμάτη, προκαλώντας ουσιαστικά την πρώτη... τηλε-ίντριγκα της νέας χρονιάς!


Η Ζέτα Μακρυπούλια ,λοιπόν, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς η Σάσα Σταμάτη στο «Πρωινό» για ΄κείνη, ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει για τα δημοσιεύματα που αφορούν και την προσωπική της ζωή.

«Οτιδήποτε και να πω, όπως και να περπατήσω, αν θέλει κάποιος να το κάνει θέμα, θα το κάνει. Μπορεί να μασούσα τσίχλα και να γινόταν θέμα την επόμενη μέρα. Δεν ξέρω πώς δεν πήγαινε και στη Βουλή. Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μια δική μου δήλωση την επόμενη μέρα την πάρουν και την κάνουν θέμα 10 εκπομπές» δήλωσε η γνωστή παρουσιάστρια και έσπευσε να συμπληρώσει :

«Η Σάσα Σταμάτη εμένα με έχει κράξει 70 χιλιάδες φορές. Και μετά έρχεται στο θέατρο και μου συμπεριφέρεται λες και είμαστε κολλητές. Οπότε καταλαβαίνεις πως ό,τι λέγεται σε μια εκπομπή, γίνεται για κάποιο λόγο εκείνη την ώρα. Δεν έχω κάτι προσωπικό με τη Σάσα και κακώς την αναφέρω, αλλά ξέρω πως δεν έχει πρόβλημα. Υπάρχουν άνθρωποι, πάντως, στην τηλεόραση που λένε πράγματα για σένα στην τηλεόραση και όταν σε συναντούν είναι σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Αυτό κάτι εξυπηρετεί, είναι η δουλειά του άλλου και δεν δίνω άλλη βάση».

 Τέλος, για τα δημοσιεύματα που την έχουν κάνει έξαλλη, τόνισε: «Έχουν γραφτεί αρκετά, σε πολλά θα μπορούσα να έχω κινηθεί νομικά, αλλά δεν το έκανα. Για μένα είναι τόσο ανυπόστατα, τόσο ανήθικα, τόσο χυδαία, τόσο ψεύτικα. Σέβομαι τον εαυτό μου και δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε κάποιο από αυτά». 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...