Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Οι... μποναμάδες του Mega για τους τηλεθεατές του το 2014!

Πάει ο παλιός ο χρόνος ας γιορτάσουμε παιδιά, ήρθε ο νέος με τα δώρα, με τραγούδια και χαρά! Ο νέος χρόνος ,λοιπόν, ήρθε κουβαλώντας νέα τηλεοπτικά δώρα για τους τηλεθεατές του Mega, μιας και οι άνθρωποι του Μεγάλου Καναλιού φρόντισαν να υποδεχτούν την καινούργια χρονιά με πολλούς κρυμμένους άσσους στο μανίκι τους.  


Έτσι, παραδοσιακά για ακόμα μία χρονιά το Mega ετοιμάζεται να ανανεώσει και να ενισχύσει το πρόγραμμά του από Γενάρη – Φλεβάρη και μετά, βγάζοντας στον αέρα μερικές πολύ ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές προτάσεις με τις οποίες ευελπιστούν να τα καταφέρουν να έχουν μία άκρως δυναμική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, κερδίζοντας έτσι την ψήφο της προτίμησης και της εμπιστοσύνης των τηλεθεατών μέχρι και τον Μάιο που θα πέσει και η αυλαία.


Φυσικά, οι δύο πιο σημαντικές αφίξεις στο πρόγραμμα του Mega είναι οι δύο ελληνικές σειρές του κουτιού που ετοιμάζονται εδώ και καιρό. Ο λόγος τόσο για το «Κάτω Παρτάλι» του Λευτέρη Παπαπέτρου, όσο και για την μεταφορά αλά ελληνικά του “Modern Family”.

Όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές μέχρι τώρα, το «Κάτω Παρτάλι» είναι μία θεότρελη κωμωδία του Λευτέρη, ο οποίος μετά την τελευταία του επιτυχία με το «Είσαι το ταίρι μου», είχε φροντίσει να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την tv. Τους πρωταγωνιστικούς ρόλους κρατούν οι :Βίκυ Σταυροπούλου, Τάσος Χαλκιάς, Γιάννης Τσιμιτσέλης, Λεωνίδας Καλφαγιάννης κ.α. Μάλιστα, όσοι έχουν δει τα πρώτα γυρίσματα της σειράς, μιλούν για την νέα Megaλη επιτυχία που θα αφήσει τηλεοπτική εποχή.


Το “Modern Family” τώρα, αποφασίστηκε από την διοίκηση του καναλιού να έρθει στους δέκτες μας ελληνοποιημένο και την μεταφορά του να αναλάβει ο Παναγιώτης Τσαούσογλου και την σκηνοθεσία ο Πιέρρος Ανδρακάκος. Μάλιστα, ο Παναγιώτης Τσαούσογλου είχε δουλέψει και στους «Βασιλιάδες», γι ΄αυτό και απ ΄ότι ακούγεται είναι πολύ πιθανό στο καστ να δούμε και κάποιους αγαπημένους ηθοποιούς από την πολύπαθη σειρά του Mega.

Το «Modern Family» προβάλλεται από το 2009 στις ΗΠΑ με μεγάλη επιτυχία και ήδη διανύει τον πέμπτο του κύκλο, ενώ όπως φανερώνει και ο τίτλος πρόκειται για την ιστορία τριών «μοντέρνων οικογενειών».Αυτής του 60άρη Τζέι Πρίτσετ, που είναι παντρεμένος με την πολύ νεώτερή του Γκλόρια, έχουν ένα παιδί μαζί αλλά και ένα δικό της από προηγούμενη σχέση, της κόρης του Τζέι και της δικής της…cool οικογένειας με δύο παιδιά, αλλά και του γιου του Τζέι, ο οποίος μαζί με τον σύντροφό του έχουν υιοθετήσει ένα παιδάκι από το Βιετνάμ! Όλα αυτά φυσικά θα προσαρμοστούν ανάλογα με τα ελληνικά δεδομένα και τις ελληνικές συνήθειες και τον ελληνικό τρόπο ζωής...

Εκτός ,όμως, από αυτές τις δύο ελληνικές παραγωγές το fresh πρόγραμμα του Mega θα περιλαμβάνει και ένα ολοκαίνουργιο σόου το οποίο σύμφωνα με τις αποκλειστικές μας πληροφορίες θα είναι μουσικό τάλεντ-σόου και όχι το “Just the two of us”, αλλά και ένα νεανικό τηλεπαιχνίδι δράσης με φάρσες και όχι μόνο.

Φυσικά από το β΄μισό της τηλεοπτικής χρονιάς δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι ξένες σειρές, αλλά και η… made in Turkey πρόταση. Σε ότι έχει να κάνει με τα τούρκικα στους δέκτες μας θα έρθει το “Revenge”, δηλαδή, η γνωστή αμερικάνικη σειρά στην… τούρκικη εκδοχή της, όπως επίσης και πέντε σειρές που έχουν κάνει θραύση στην άλλη άκρη του Ατλαντικού.Οι σειρές αυτές δεν είναι άλλες από το πολυβραβευμένο , “House of cards”, με τον εκπληκτικό Κέβιν Σπέισι, το «The last resort», το Big C, το «Community», αλλά και το «Unforgettable» !
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...