Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Πρωινό ΑΝΤ1: Καυστικά σχόλια για την εμφάνιση της Ελένης Μενεγάκη επιστρέφοντας από Μαλδίβες

Τις φωτογραφίες από την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και του Μάκη Παντζόπουλου από το χριστουγεννιάτικο εξωτικό τους ταξίδι στις Μαλδίβες το απόγευμα της Κυριακής 29 Δεκεμβρίου σχολίασε το πάνελ του Πρωινού ΑΝΤ1 το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου.


Η αμφίεσή τους στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" δίχασε. Η Σάσα Σταμάτη,από την μία πλευρά, χαρακτήρισε την Ελένη Μενεγάκη ως Grace Kelly ενώ τον Mάκη Παντζόπουλο ως Justin Bieber και συνέχισε: "η Ελένη Μενεγάκη φόρεσε την μαντίλα επειδή έχει τα extensions και θα φαίνονταν οι σιλικόνες". 


Μάλιστα δεν δίστασε να χαρακτηρίσει την εμφάνισή τους ως "Καρναβαλιστάν". Από την άλλη, ο Γιώργος Λιάγκας ισορρόπησε τους καυστικούς χαρακτηρισμούς της Σάσας Σταμάτη λέγοντας ότι η Ελένη Μενεγάκη είναι μια πολύ ωραία γυναίκα και το look αρμόζει με την περίσταση. Την δικαιολόγησε δηλώνοντας χαρακτηριστικά:" Επειδή έχω πάει στο συγκεκριμένο μέρος, μόνο αν μεταφέρεις τον εαυτό σου στις 30 Ιουλίου μπορείς να δικαιολογήσεις το look".

H Φαίη Σκορδά σημείωσε ότι το ζευγάρι δεν έχει στόχο να προκαλέσει εφόσον η Ελένη Μενεγάκη και ο Μάκης Παντζόπουλος έφτασαν στο αεροδρόμιο διαφορετικές ώρες ενώ ο Γιώργος Λιάγκας τόνισε πόσο καλή μητέρα είναι η Ελένη Μενεγάκη αφού είχε προνοήσει να πάρει χειμερινά ρούχα για αμέσως φορεθούν από τα παιδιά της κατά την επιστροφή τους στην Ελλάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...