Παρασκευή 3 Ιανουαρίου 2014

Το ΔΡΑΜΑ της Κλέλιας Πανταζή! Η βοήθεια του ψυχολόγου για να σταθεί και πάλι στα πόδια της...!!!


ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΘΕΟΔΩΡΟΥ

Στο φετινό «Dancing With The Stars» έχει κλέψει τα βλέμματα τόσο με τις εντυπωσιακές της χορογραφίες όσο και με τις σέξι εμφανίσεις της. Γι' αυτούς που τη γνωρίζουν μέσα από τις επιδόσεις της ως αθλήτρια, αυτό δεν αποτελεί έκπληξη μιας και ξέρουν πως πρόκειται για μια πολύ δυναμική κοπέλα. Η χάλκινη Ολυμπιονίκης του 2000 στο Σίδνεϊ, έχει χαρίσει πολλές επιτυχίες στη χώρα μας, αλλά έχει ζήσει και πολύ δύσκολες στιγμές...


Λίγο πριν τους Ολυμπιακούς της Αθήνας η Κλέλια Πανταζή είχε ένα ατύχημα και αναγκάστηκε να εγκαταλείψει όλα αυτά για τα οποία μόχθησε. Έξι μήνες πριν από τους αγώνες έπαθε ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού στο γόνατο και έπρεπε να κάνει εγχείρηση άμεσα. «Είχα στόχο να διακριθώ στους Ολυμπιακούς της χώρας μου και το ατύχημα αυτό ήταν μαχαίρι στην καρδιά», δηλώνει.

Όταν ο γιατρός της ανακοίνωσε πως όχι μόνο δεν θα μπορέσει να λάβει μέρος στους αγώνες, αλλά θα πρέπει να εγκαταλείψει το άθλημα της, εκείνη έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Το άλλοτε χαμογελαστό και αισιόδοξο κορίτσι κλείστηκε στον εαυτό του και έπαψε να ονειρεύεται. «Έκλαψα πολύ. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι τελείωνε το όνειρο των Ολυμπιακών για εμένα».

Μπορεί να είχε μάθει να αγωνίζεται σκληρά, όμως τότε ήταν η μοναδική φορά που λύγισε. Τα βράδια πήγαινε στον φυσικό της χώρο, στο γήπεδο, με τα φώτα κλειστά και έκλαιγε με λυγμούς. Για εκείνη το ότι έπρεπε να κάτσει σπίτι άπραγη ήταν ό,τι χειρότερο.

Οι επιπτώσεις όλου αυτού στην ψυχολογία και στο σώμα της ήταν άμεσες. Πίστευε πως η ζωή της πλέον δεν έχει κανένα νόημα και είχε αφεθεί τελείως. Τότε ήταν που πήρε 15 κιλά, αφού το τελευταίο που την ενδιέφερε ήταν να προσέξει τη διατροφή της. Κάτι έπρεπε να γίνει και μάλιστα άμεσα...

«Δεν μπορούσα να δεχτώ ότι δεν θα ξανασχοληθώ με το αγαπημένο μου άθλημα, γι' αυτό μετά το χειρουργείο πήγα σε ψυχολόγο». Ευτυχώς με τη βοήθεια του ειδικού, αλλά και της οικογένειάς της κατάφερε να περάσει στο επόμενο στάδιο της ζωής της. Άρχισε να αφιερώνει πιο πολύ χρόνο στον εαυτό της, ξεκίνησε νέες ασχολίες και απέκτησε φίλους. «Η οικογένεια και οι φίλες μου έγινα πλέον η ομάδα μου».

Πηγή: Περιοδικό Yes!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...