Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

«AMSTEL LIVE:ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ» στον ΣΚΑΪ



«Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι η νέα μουσική εκπομπή που κάνει πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ το Σάββατο 20 Μαρτίου στις 22.00.

Ο Φίλιππος Πλιάτσικας, η Ελεονώρα Ζουγανέλη και οι  ΟΝΑΡ είναι οι πρώτοι καλεσμένοι που τραγουδούν ζωντανά μπροστά σε κοινό.

Δεκαμελής ορχήστρα παίζει ζωντανά για τους καλλιτέχνες που φιλοξενούνται στην εκπομπή.

Στην πρώτη εκπομπή ο Φίλιππος Πλιάτσικας μιλά για  τα σχέδια του στο μέλλον, ενώ ο κλαρινίστας Πετρολούκας Χαλκιάς θα ερμηνεύσει ένα τραγούδι του

Φίλιππου Πλιάτσικα με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο.
Η Ελεονώρα Ζουγανέλη θα ερμηνεύσει δικά της τραγούδια και, αποκλειστικά για το Amstel Live,  θα τραγουδήσει με τον Φίλιππο Πλιάτσικα το τραγούδι που έγραψε ο ίδιος για εκείνη.
Σε μία από τις λίγες τηλεοπτικές εμφανίσεις το συγκρότημα ΟΝΑΡ θα μιλήσει για τις συνεργασίες του με μεγάλους καλλιτέχνες. Ακόμη, ο Λευτέρης Πλιάτσικας (των ΟΝΑΡ) τραγουδά με τον αδερφό του Φίλιππο για το κοινό του πρώτου Amstel Live.
Από την πρώτη εκπομπή  δεν θα λείπει και το χιπ χοπ! Ο MC Yinca θα ξεσηκώσει τους θεατές με ντουέτο ερμηνειών μαζί με τον Φίλιππο Πλιάτσικα και την Ελεονώρα Ζουγανέλη.

Την εκπομπή παρουσιάζει η  Νάντια Σπηλιωτοπούλου και εξελίσσεται στο Olympico Café.

Στην εκπομπή κάθε φορά  θα παρουσιάζονται τρεις αγαπημένοι Έλληνες καλλιτέχνες. Θα τραγουδούν δικές τους αλλά και άλλες επιτυχίες. Επιπλέον θα δημιουργούνται ντουέτα έκπληξη & πρωτότυπα remixes που θα ακούγονται για πρώτη φορά δημιουργώντας απρόσμενες μουσικές εμπειρίες.
Η «Αmstel Live – Γιατί έτσι σας αρέσει» είναι  η νέα πρόταση της  Amstel που διακρίνεται για την προσπάθειά της να δημιουργεί πάντα πρωτότυπες αλλά και μοναδικές εμπειρίες για το ελληνικό κοινό, ενισχύοντας τα μουσικά δρώμενα της χώρας. Στόχος της μέσα από αυτή τη νέα της πρόταση είναι να ενδυναμώσει το δεσμό της με την Ελληνική μουσική κουλτούρα και να ανεβάσει στη σκηνή παλιά και σύγχρονα ελληνικά κομμάτια που έχουν καταγραφτεί στην ιστορία του ελληνικού πενταγράμμου.

«Amstel Live … γιατί έτσι σας αρέσει!» κάθε Σάββατο στις 22.00 από την τηλεόραση του ΣΚΑΪ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...