Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

«Έμαθα από τα μεσημεριανά ότι με έκοψαν»!

Το παράπονό της για τον αποκλεισμό της από την κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχει ταλέντο» εκφράζει η Ματθίλδη Μαγγίρα μέσα από μια αποκαλυπτική της συνέντευξη στον Ελεύθερο Τύπο.

«Δεν ήξερα ότι θα γίνει αλλαγή, δεν με είχε ενημερώσει κανείς, δεν με είχε πάρει κανείς από το κανάλι. Από τις μεσημεριανές εκπομπές το έμαθα. Αμέσως τηλεφώνησα στον ΑΝΤ1 για να μου εξηγήσουν τι έγινε, αλλά δεν βρήκα κάποιον για να μου πει και άφησα μήνυμα για να μου τηλεφωνήσουν», λέει η Ματθίλδη.

Κάτι μας θυμίζει αυτό… Καλέ έτσι δεν έγινε και με την… «Μπουμπούκα» Ευγενία Μανωλίδου πέρσι που έμαθε ότι δεν θα πάρει τον Kαφέ μέσα από τα μεσημεριανάδικα;

Η Ματθίλδη αποκάλυψε επίσης ότι όταν επικοινώνησε με στελέχη του ANT1 της είπαν ότι εξετάζουν μήπως η κριτική επιτροπή είναι τετραμελής, όμως οι Άγγλοι διαφώνησαν. Δυστυχώς όμως ο ΑΝΤ1 δεν μπορούσε να το πάρει πάλι πίσω από την Ευγενία Μανωλίδου κι έτσι… μπουκάλα έμεινε η Ματθίλδη.

Σε ερώτηση αν στενοχωρήθηκε με τις εξελίξεις, απαντά: «Στενοχωρήθηκα πολύ για να πω της αλήθεια γιατί είχα χτίσει κάτι, το είχα κάνει προσωπική μου κατάσταση».

Μάλιστα χαρακτηρίζει την απόφαση του σταθμού «άδικη», αλλά δε χάνει την αισιοδοξία της και δηλώνει ότι κάθε εμπόδιο είναι για καλό.

Άλλωστε βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για να συμμετάσχει στο «Dancing with the stars», αυτή τη φορά όμως από την πλευρά της διαγωνιζόμενης και όχι του κριτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...