Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Τα κορίτσια του "Sex & the city" πάνε Μαρόκο!

Απομένουν μόλις έντεκα εβδομάδες από την πολυαναμενόμενη παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας «Sex and the City 2», όμως ήδη οι φανατικοί των περιπετειών της γυναικοπαρέας από τη Νέα Υόρκη αδημονούν να μάθουν στοιχεία από την πλοκή της.

Ευτυχώς γι’ αυτούς, φωτογραφίες-κλειδί για το story από τα γυρίσματα της ταινίας έχουν ήδη αρχίσει να διαρρέουν! Εχουμε και λέμε, λοιπόν: το sequel της πρώτης ταινίας «Sex and the City» δείχνει την Κάρι Μπράντσο και τις φίλες της δύο χρόνια μετά το σημείο όπου τις αφήσαμε να έχουν εγκαταλείψει τη λατρεμένη τους Νέα Υόρκη και να κάνουν ένα ταξίδι στο Μαρόκο. Βέβαια, το τι θα συμβεί εκεί αλλά και πίσω στην πατρίδα τους φυλάσσεται ως επτασφράγιστο μυστικό. Πάντως, το σενάριο προβλέπει οπωσδήποτε έναν γάμο και ίσως ένα μωρό. Η παντρεμένη με τον Mr Big Κάρι, για άγνωστους προς το παρόν λόγους, αποφασίζει να τον αφήσει για να ταξιδέψει στο Μαρακές με τη Σαμάνθα, τη Σαρλότ και τη Μιράντα.

Εκεί οι πρωταγωνίστριες απολαμβάνουν βόλτες στους αμμόλοφους της ερήμου Σαχάρα, τρώνε κάτω από τη σκιά των σκηνών Βεδουίνων και διασκεδάζουν δίπλα σε χορεύτριες της κοιλιάς σε κλαμπ. Οσο για τη Σαμάνθα, φέρεται να έρχεται και πάλι σε επαφή με τον πρώην εραστή της Σμιθ Τζέροντ. Πάντως, ούσα πιστή στην πολυγαμική φύση της, έχει ένα ειδύλλιο με τον Ρίκαρντ, ευγενή τύπο που υποδύεται ο Μαξ Ράιαν.

Πληροφορίες υποστηρίζουν εξάλλου ότι η Κάτραλ (Σαμάνθα) ζητάει από συνεργάτιδά της να της εξασφαλίσει περισσότερα χάπια ορμονικής θεραπείας, γεγονός που ερμηνεύουν ως προσπάθεια της ηρωίδας να μείνει έγκυος. Επίσης, ο γάμος της Κάρι με τον Mr Big θα περάσει κρίση, αφού ο επιχειρηματίας φαίνεται να έχει οικονομικούς «πονοκεφάλους».

Σε ό,τι αφορά τους guest stars, εκτός από την Πενέλοπε Κρουζ και τη Λάιζα Μινέλι, εμφάνιση θα κάνει και η Μάιλι Σάιρους, η οποία υποδύεται μια στάρλετ που φοράει στην πρεμιέρα ταινίας του Σμιθ το ίδιο φόρεμα με τη Σαμάνθα κάνοντάς την έξαλλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...