Πέμπτη 18 Μαρτίου 2010

Γιώργος, Μπαρόζο, Σαμάρας και Μέρκελ "καταβρόχθισε" το "Κάτι Ψήνεται"....

Ποιά κρίση; Ποιά δελτία ειδήσεων; Το "Κάτι Ψήνεται" έχει δημιουργήσει την δική του "κουλτούρα" στην τηλεόραση και χτές του έκαναν το τραπέζι και για άλλη μια φορά ... καταβρόχθισε τον Γιώργο και τον Μπαρόζο, τον Σαμαρά και την Μέρκελ  και βέβαια μας απέδειξε ότι παρά την οικονομική απαισιοδοξία υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται τα δύο από τα τρία βασικά πράγματα της ζωής:Το φαγητό και το σεξ. - Για τον ύπνο δεν λέμε γιατί μια ζωή κοιμόμαστε...

Και για να σοβαρευτούμε: Άλλη μια φορά οι τηλεθεατές την Τρίτη το βράδυ προτίμησαν μαγειρική και όχι επικαιρότητα. Έτσι το «Κάτι Ψήνεται» στο ALPHA επικράτησε των κεντρικών δελτίων των καναλιών τόσο στο σύνολο, όσο και στα λεγόμενα νεανικά κοινά.

Η μαγειρική εκπομπή του ALPHA έκανε στο σύνολο 24,9%, ενώ το κεντρικό δελτίο του MEGA, σε μια μέρα μάλιστα με έντονο ενδιαφέρον όσον αφορά στην επικαιρότητα ήρθε δεύτερο με 23,8%. Τρίτο ήταν το δελτίο του ALTER με 16,2%. Ακολουθεί το STAR με 11,9% και τελευταίο και καταϊδρωμένο το δελτίο του ΑΝΤ1 με μόλις 6%.

Στα νεανικά κοινά τα ποσοστά ήταν:

«Κάτι ψήνεται»: 24,1%
«STAR»: 21,6%
«MEGA»: 18,9%
«ALTER»: 10,1%
«ΑΝΤ1»: 8,9%

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...