Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Σ. Παπαδόπουλος: «Δώστε κι άλλα λεφτά γιατί δεν φτάνουν»!

Το όνομά του συνδέθηκε με το σκάνδαλο των υπέρογκων μισθών που έδινε η ΕΡΤ σε ορισμένα στελέχη της και παρουσιαστές της, όμως ο Σπύρος Παπαδόπουλος με τη συνέντευξή του στη Real News δείχνει ότι δεν πτοείται από όσα έχει ακούσει κατά καιρούς.

Ο παρουσιαστής του «Στην υγειά μας» μίλησε για την επίθεση που δέχτηκε τονίζοντας:

«Επειδή ο καθένας που καταφέρεται εναντίον μου και εναντίον της ΕΡΤ σίγουρα έχει τους λόγους του, δεν ασχολούμαι. Δεν φαντάζομαι να πιστεύει ο κόσμος ότι τους έπιασε ξαφνικά η ευαισθησία για τα κρατικά χρήματα, ειδικά κάποιους που μόνο ανέντιμο πρότερο βίο έχουν», λέει.

Αυτοί οι… «κάποιοι» είναι δημοσιογράφοι; «Ένα συγκεκριμένο κομμάτι. Αυτοί που διορίστηκαν δημοσιογράφοι, ενώ είναι ανεπάγγελτοι και με κάποιους βρέθηκαν σε θέσεις και θέλουν να γίνουν διάσημοι και πετυχημένοι. Αυτοί που δεν έχουν μοχθήσει για τη δουλειά τους, δεν διαβάζουν και ασχολούνται με ό,τι του φανεί του Λωλοστεφανή», τονίζει.

Όσο για του αν του κόστισε η κριτική; Ο Σ. Παπαδόπουλος είναι αφοπλιστικός: «Όχι γιατί ο κόσμος δεν ενδιαφέρεται αν φέρνει τα λεφτά της η εκπομπή, ούτε πόσα παίρνω, αλλά μόνο αν περνάει καλά. Από τα γράμματα και τα μηνύματα που παίρνω, αντιλαμβάνομαι ότι αγαπάνε την εκπομπή. Εκ του αποτελέσματος καταλαβαίνει κανείς τη διάθεση και την ανιδιοτέλεια του πράγματος. Με λίγα λόγια… ιδρώνουμε για τη φανέλα».

Μάλιστα επιμένει ότι τα χρήματα που παίρνει είναι λίγα! «Όσοι ξέρουν από τηλεόραση αντιλαμβάνονται ότι τα χρήματα είναι πολύ λίγα. Εγώ, αν περνούσα στην αντεπίθεση θα έλεγα «παιδιά, δώστε και άλλα λεφτά γιατί δεν φτάνουν»! Έχω βάλει λεφτά κι εγώ και η παραγωγός για το στην Υγειά μας», δηλώνει.

Παρόλ’ αυτά, αν και όπως λέει ο ίδιος παίρνει λίγα λεφτά, θα ήταν πρόθυμος να μειώσει τις αποδοχές του αν του το ζητούσαν. «Απ’ τη στιγμή που αυτή η κυβέρνηση – δεν έχω καμία σχέση με το ΠΑΣΟΚ – δείχνει έντιμη και φαίνεται να θέλει να καθαρίσει τα πράγματα, στα οποία όλοι έχουμε ρίξει το σκουπιδάκι μας… Αν λοιπόν αφήσω τον εαυτό μου ελεύθερο να με πείσουν ότι κάτι καλό πάνε να κάνουν, τότε θα βοηθήσω ουσιαστικά», υποστηρίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...