Κυριακή 14 Μαρτίου 2010

Νύχτες με άρωμα Ανατολής:Χίλιες και Μια Νύχτες

H αρχή έγινε με το Mega και τα “Σύνορα της αγάπης”, που συγκίνησαν το κοινό, φέρνοντας τους Έλληνες λίγο πιο κοντά στην τουρκική κουλτούρα. Τώρα το TV Μακεδονία ,που έφερε στη Ελλάδα μία από τις πλέον δημοφιλείς σειρές της τουρκικής τηλεόρασης,συναρπάζει όλο και πιο πολύ τους Έλληνες τηλεθεατές.
Οι “Χίλιες και μία νύχτες” συγκεντρώνουν όλα εκείνα τα στοιχεία που κάνουν ένα σίριαλ άκρως επιτυχημένο, καθώς το δράμα συναντά τον έρωτα και το μυστήριο, σε μια συνταγή που δύσκολα θα αφήσει και τους έλληνες ασυγκίνητους. Ηρωίδα της σειράς, που εκτός από τη γείτονα έχει φανατικό κοινό και σε Βουλγαρία, Ρουμανία, Σκόπια, Αζερμπαϊτζάν και Κουβέιτ, είναι η Σεχραζάτ, που το όνομά της μοιάζει βγαλμένο από τα πιο αγαπημένα παραμύθια της Ανατολής. Παρά τις αυστηρές αντιρρήσεις της οικογένειάς της, η Σεχραζάτ παντρεύεται τον Αχμέτ, γιο μιας πατριαρχικής, οικονομικά ισχυρής, οικογένειας, και γεννάει ένα αγόρι. Όταν ο γιος τους είναι μόνο ενός έτους, ο Αχμέτ σκοτώνεται σε τροχαίο και η Σεχραζάτ αρχίζει τον αγώνα για επιβίωση μαζί με το μωρό της, όμως η κακή της τύχη δεν λέει να τελειώσει, καθώς σύντομα μαθαίνει πως ο μονάκριβος γιος της πάσχει από λευχαιμία, ενώ το ποσό που απαιτείται για τη θεραπεία του είναι ιλιγγιώδες για τα πενιχρά οικονομικά της.
Οι “Χίλιες και μία νύχτες” προβλήθηκαν στην τουρκική τηλεόραση  το 2006 , ενώ κατά μέσο όρο σημειώσε μερίδιο τηλεθέασης ανώτερο του 40%.
Το σίριαλ  προβάλλεται: Καθημερινά Δευτέρα με Παρασκευή 20:30 - 22:30
Σαββατοκύριακο 22:00 - 00 :00
Σκηνοθεσία: Κουντρέτ Σαμπαντζή.
Πρωταγωνιστούν:Χαλίτ Εργκέντζ, Μπεργκουζάρ Κορέλ, Ταρντού Φλορντούν και Τζέιντα Ντουβεντζή. Σενάριο Γιλντίζ Τούντζ, Μεχμέτ Μπιλάλ Ντεντέ, Μουράτ Λουφτού και Ετχέμ Γιεκτά. Μουσική του Κιράτζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...