Δευτέρα 15 Μαρτίου 2010

Από το... κελί στα δίχτυα του έρωτα


O Πασχάλης Τσαρούχας επιστρέφει στην TV την επόμενη εβδομάδα, μετά από αρκετό διάστημα απουσίας από τα τηλεοπτικά δρώμενα! Μετά τον Χρήστο Σιμαρδάνη, και ο Πασχάλης επέλεξε να εμφανιστεί στην πετυχημένη σειρά του Mega «Η οικογένεια βλάπτει»! O ηθοποιός, που ασχολείται και με τη λογοτεχνία -τις προάλλες παρουσίασε ένα ακόμα βιβλίο του- θα κάνει guest στην κωμική σειρά και θα μείνει στην οικογένεια Τράμπαλη για πέντε επεισόδια.

Στο σπαρταριστό γκεστ θα δούμε τον Πασχάλη Τσαρούχα ως τον νέο έρωτα της Πελαγίας (Θωμαΐς Ανδρούτσου). Ο ηθοποιός, σ’ ένα ρόλο άκρως χιουμοριστικό, θα υποδυθεί τον Αριστείδη, έναν φυλακισμένο που γνωρίζει η Πελαγία στην άδειά του και τον ερωτεύεται χωρίς να ξέρει το πραγματικό ποιόν του... Θα επιμείνει σε αυτόν τον έρωτα καθώς θεωρεί ότι στο πρόσωπο του Αριστείδη έχει γνωρίσει την αληθινή αγάπη που με τίποτα δεν θέλει να αφήσει.

1 σχόλιο:

  1. Προς το Blog σας
    Ένα νέο blog γεννήθηκε με σκοπό να δώσει βήμα σε όλους τους Έλληνες ..Ένα Blog όπου μπορεί ο καθένας μας να γράφει ότι τον απασχολεί επώνυμα η ανώνυμα…ένα blog που δίνει την ευκαιρία σε όλους τους Έλληνες να πούνε όλα αυτά που μέχρι τώρα διστάζανε να πούνε .. Αν θέλεις και εσύ να κάνεις κάτι για όλη αυτή την απάτη που βλέπεις γύρο σου ..έλα μαζί μας …..Το Blog σου δίνει την δυνατότητα να ακουστή η γνώμη σου σε ένα ευρύ κοινό χωρίς πολιτικούς ,κομματικούς ,εθνικούς, θρησκευτικούς, η άλλους περιορισμούς .
    Κάνε τώρα την αρχή έλα μαζί μας…………
    Οι απόψεις που θα γράφεις εδώ δεν λογοκρίνονται σε καμιά περίπτωση και δημοσιεύονται ακέραιες
    Ζητάμε και την δική σας στήριξη καθώς το Blog προωθεί τις απόψεις των Blogger και των πολιτών, και όχι δικές μας…..
    www.ksipnistere.blogspot.com

    www.ksipnistere.gr
    Βάλτε και εμάς στη λίστα με τα ιστολόγια σας... ότι θέλετε μπορείτε να το στείλετε στο e-mail μας και από κάτω το link σας και δημοσιεύετε ακέραιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...