Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

Ποια ελληνίδα παρουσιάστρια κάνει Πρωτοχρονιά στο Miami;

Πρωτοχρονιά με ήλιο, θάλασσα και εξωτικές παραλίες θα κάνει η Βίκυ Καγιά η οποία επέλεξε φέτος να τη βρει ο νέος χρόνος στην Αμερική, προορισμό που αγαπάει πολύ. 

Αυτή η Πρωτοχρονιά θα είναι διαφορετική από την περσινή καθώς η Βίκυ Καγιά θα την περάσει με φίλους και όχι με τον Νίκο Κριθαριώτη με τον οποίο πλέον έχουν τραβήξει δρόμους χωριστούς.
Τη Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου η Βίκυ Καγιά ανήρτησε μια φωτογραφία από μια υπέροχη παραλία στο Miami γράφοντας από κάτω: “Καλημέρα Μαϊάμι”.

Η παρουσιάστρια που το χει ρίξει στη δουλειά τον τελευταίο καιρό βρήκε την ευκαιρία να επισκεφτεί τη Νέα Υόρκη και το Μαϊάμι για να περάσει την Πρωτοχρονιά μακριά από την Ελλάδα και τα φώτα της δημοσιότητας που όταν εμφανίζεται σπεύδουν να την απαθανατίζουν αλλά και να της θέτουν ερωτήματα που αφορούν στον πρώην σύζυγο της και στο αν έχει ήδη βρει επόμενη σχέση.

Μακριά από όλους και από όλα περνάει όμορφες ανέμελες στιγμές και περιμένει πως και πως να υποδεχτεί τη νέα χρονιά ατενίζοντας τις όμορφες εξωτικές παραλίες με τους φοίνικες και τα τιρκουάζ νερά.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Δεκτά ΟΛΑ τα σχόλια αρκεί να μην είναι υβριστικά και διαφημιστικά.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...